Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos talentus“ nutraukė dingusi elektra

Vykstant paskutiniam TV3 projekto „Lietuvos talentai“ pusfinaliui numatytą vakaro eigą nutraukė Vilniaus Ūkio banko teatro arenoje dingusi elektra.
Scenoje dainavę, šokę ir kitus triukus demostravę talentai stengėsi kuo geriau pasirodyti ir patekti į finalą.
„Lietuvos talentai“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Transliacija buvo laikinai nutraukta vos pasirodžius paskutiniajam šou dalyviui. Teisėjai net nepakomentavo jo pasirodymo. Skubiai buvo paskelbtas publikos balsavimas. Nepavykus greitai išspręsti iškilusių techninių nesklandumų per TV3 kanalą rodoma ilgesnė reklama. Buvo pasirodęs pranešimas, kad renginio transliacija nutrūko dėl techninių nesklandumų, bet balsavimas tebevyksta. 15min.lt šaltinių teigimu, problemų kilo visoje Ūkio banko teatro arenoje dingus elektrai. Tikslesnių duomenų kol kas nėra.

Papildyta 21.18 val.: Kaip informavo 15min.lt šaltiniai iš projekto kūrybinės grupės, oficialiai pranešta kad gedimas įvyko dėl šalčių ir skirstomųjų tinklų kaltės. Nors per TV3 pradėtas rodyti filmas, už kelių minučių „Lietuvos talentai“ grįš į eterį.

Balsavimas buvo sustabdytas pasibaigus oficialiam jo laikui. Kol ieškoma būdų grįžtį į tiesioginį eterį iš Ūkio banko teatro arenos, per televiziją rodomas filmas „Terminatorius 3“.

Papildyta 21.48 val.: Pranešta, kad transliacijos dėl techninių kliūčių atnaujinti nepavyks. Paskutinio pusfinalio nugalėtojai turėtų būti paskelbti bėgančia eilute.

Papildyta 21.52 val.:  15min.lt šaltiniai informavo, kad į Ūkio banko teatro areną atvyko techninis pastiprinimas, vėl užsidegė šviesos, aparatūra veikia. Vėl atsirado tikimybė, kad transliacija bus pratęsta. Jei ne, šou tęsinys gali būti parodytas per laidos kartojimą.

Papildyta 22.04 val.:  „Lietuvos talentai“ grįžo į eterį. Laidos vedėjas atsiprašė už nesklandumus. Jis taip pat apgailestavo, kad Arnoldo Schwarzeneggerio gerbėjai trumpam turės palaukti filmo tęsinio. Grįžę šou komisijos nariai džiaugėsi sekmadienio vakarą matytu spalvingu reginiu.

Papildyta 22.10 val.: Nors renginio metu ir dingo elektra, balsavimas vyko kaip numatyta. Daugiausia gerbėjų balsų sulaukė skrabalais grojęs paskutinis vakaro dalyvis panevėžietis Regimantas. Antrąją vietą pagal žiūrovų balsus pelnė barmenas Mantas. Tretieji liko „Banzai“.

Papildyta 22.12 val.: „Aš renkuosi „Banzai“, – pirmasis balsavo M.Mikutavičius. Savo balsus „Banzai“ vyrukams atidavė ir kiti du komisijos nariai. Nelaimėjęs Mantas dėkojo visiems žiūrovams už palaikymą.

Kaip vyko paskutinysis „Lietuvos talentų“ pusfinalis, skaityti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius