-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos žiūrovams – naujas „Sekso ir miesto“ kūrėjų darbas

Jau balandžio pradžioje TV3 eteryje pasirodysiantis kultinis serialas apie keturias žavias Niujorko karjeristes, tikimasi, sudomins ne tik merginas, bet ir vyriškosios giminės atstovus. „Sekso ir miesto“ kūrėjų serialas, kaip ir jo pirmtakas, ketina tiksliai ir tikroviškai atskleisti subtilų moterų pasaulį, jų psichiką ir elgesį. Būtent dėl to tikimasi, kad serialas „Kašmyro mafija“ bus įdomus ir vyriškiams.
Serialas „Kašmyro mafija“
Serialas „Kašmyro mafija“ / TV3 nuotr.

Aktorė Frances O‘Connor, seriale vaidinanti Zoją Berden – puikią investicinio banko vadovę, kuri iš visų jėgų stengiasi suderinti darbo ir šeimos reikalus, paklausta, kodėl „Kašmyro mafiją“ turėtų žiūrėti vaikinai, atsako, kad jiems serialas turėtų būti įdomus jau vien todėl, kad jame vaidina keturios žavios moterys.

„Žinoma, aš juokauju, taip pasakė kažkas kitas. Iš tiesų manau, kad šį serialą vyrai turėtų žiūrėti dėl to, kad susipažintų su jiems dažnai nesuprantamu moterų pasauliu. Manau, vaikinam įdomu sužinoti, ką galvoja moterys. Tikriausiai ir „Seksas ir miestas“ toks populiarus buvo būtent dėl tos pačios priežasties. Vaikinai visuomet įsijungdavo jį pažiūrėti dėl to paties tikslo – geriau pažinti moterį. Jei serialas geras – jį žiūri visi“, – samprotauja Frances O‘Connor.

Matyt, „Kašmyro mafijos“ kūrėjai būtent ir naudojasi psichologijos niuansais, nes šį serialą kuria „Sekso ir miesto“ scenarijaus autorius Darrenas Staras, kuris puikiai išmano, kaip tiksliai atskleisti moters mąstyseną.

Aktorei F. O‘Connor šis vaidmuo yra pirmasis televizijoje, bet ji nesiilgi darbo filmuose.

„Kašmyro mafija“ – man lyg nauja teritorija, niekad anksčiau nesifilmavau televizijos seriale, bet šis darbas man patinka. Serialų istorijos linija daug ilgesnė, veiksmas rutuliojasi ilgiau, todėl, manau, galima geriau įsijausti į vaidmenį, susigyventi su juo ir dėl to geriau perteikti personažą“, – aiškina aktorė.

Naujas serialas apie keturias žavias Manheteno gyventojas, kurios derina karjerą ir sudėtingus asmeninius gyvenimus, „Kašmyro mafija“ – jau balandžio 6 dieną tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius