Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lilija Larionova pataria, kaip reikia rengtis per Valentino dieną

Valentino diena jau ne už kalnų. Ar jau žinote, ką rengsitės tą dieną? Pirmasis Baltijos kanalas kviečia žiūrėti specialias „Mados nuosprendžio“ laidas, kuriose žinomas mados istorikas Aleksandras Vasiljevas papasakos ką reikėtų rengtis, o ko atvirkščiai – vengti per Valentino dieną, kaip suderinti tarpusavio poros stilių ir kokia spalva yra aistringiausia?
Lilija Larionova
Lilija Larionova / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Lilija Larionova

Kokia spalva yra pati aistringiausia ar tik raudona? Žinoma Lietuvos dizainerė Lilija Larionova, pristačiusi ne vieną kolekciją kartu su kolega Egidijumi Rainiu, sako kad šalia raudonos aistrą pakurstyti gali ir juoda spalva. „Juoda spalva – tai paslapties spalva. Moteris apsivilkusi juodą suknelę atrodys ne tik žavingai, bet ir paslaptingai ir turėtų patraukti vyrų dėmesį“.

Dizainerė taip pat atskleidė kokios spalvos bus madingos ateinantį pavasarį.  Toms, kurios nebijo išsikirti ir nori būti originalios L.Larionova siūlo rinktis gelėtas sukneles. Yra gerų žinių ir blankių spalvų gerbėjoms. Ateinantį pavasarį „išplautų“, blankių atspalvių suknelės bus itin madingos. Galbūt verta būtų prisišaukti pavasarį šiek tiek anksčiau ir jau per Valentino dieną pasirinkti žaismingas ir romantiškas sukneles puoštas gėlėmis?

Tuo tarpu kalbėdama apie vyrų apranga Lilija sako pasiilgstanti vyriškumo. „Norėtųsi, kad aprangoje atsispindėtų vyriškumas, kad rūbai būtų kokybiški, pasiūti iš gerų audinių. Ne ką mažiau svarbios yra ir detalės. Originali, įdomi detalė tik pagyvins aprangą  ir suteiks tam tikro žavesio“ – kalbėjo dizainerė. L.Larionova pirmąją savo vyriškų rūbų kolekciją pristatys jau š.m. kovą per kasmetinį mados festivalį „Mados infekcija“.

„Smagu žiūrėti į poras, kurios suderina savo stilių tarpusavyje, nesvarbu ar tai bus kažkokia viena jungianti spalva ar detalės ir aksesuarai, tinkamai suderinti, kiekvienai porai suteiks žavesio ir išskirtinumo“ – kalbėjo L.Larionova.

„Mados nuosprendis“ per Pirmąjį Baltijos kanalą nuo vasario 11 iki 15 dienos 14.55 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius