Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Linas Kleiza apie žmoną Agnetą: „Ji – mano gyvenimo meilė, mano sūnaus mama“

Apie asmeninius santykius garsų krepšininką Liną Kleizą prakalbinti ypač sunku. Prieš tris metus mylimąją Agnetą vedęs garsus vyras iki šiol viešai nekalbėjo apie šeimyninį gyvenimą, meilę ir santykius, o jų vestuvių šventė buvo kruopščiai slepiama nuo visuomenės.
Linas Kleiza su žmona Agneta ir sūnumi
Linas Kleiza su žmona Agneta ir sūnumi / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Su žurnalistais atvirauti nelinkusi viena gražiausių ir tvirčiausių šalies porų tik gyvenimo būdo laidai „Raudonas kilimas“ sutiko duoti itin atvirą interviu ir papasakojo tai, ko dar niekada nėra kalbėję.

Niekada žiniasklaidai apie savo asmeninį gyvenimą ir meilės santykius neatviravęs L.Kleiza, gyvenimo būdo laidoje prisipažins, kad visuomet žinojo, kad kai sutiks lemtingą moterį, tai iškart pajus. Šiandien krepšininkas užtikrintas – Agneta yra būtent ta, su kuria jis nori nugyventi visą gyvenimą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Lino Kleizos žmona Agneta pirmąkart atvėrė širdį: apie meilę, sveikatos problemas ir naują verslą

„Aš visada tikėjau, kad kai sutinki moterį, viskas susidėlioja natūraliai. Tai taip ir buvo. Mums susipažinus buvo visko – ir susižavėjimas, ir priešingumas. Gal ne tą pačią minutę supratom, bet tikrai greitai abu pajutom, kad nusimato ilgas gyvenimas kartu“, – gyvenimo būdo laidoje kalbės L.Kleiza.

Prieš kelerius metus įspūdingas vestuves iškėlęs L.Kleiza savo gražuolei žmonai Agnetai negaili komplimentų: „Ji tikrai labai nuostabi moteris – mano sūnaus mama, gyvenimo meilė“ , – užtikrinai sako Linas.

Atvirame interviu L.Kleiza prabils ir apie tėvystę. Su Agneta jiedu augina sūnelį Jokūbą. Krepšininkas pasakos, kad kiek tik gali, tiek padeda žmonai. Jis nėra iš tų vyrų, kurie mano, jog vaikų auginimas ir auklėjimas yra tik mamų rūpestis. „Tapus tėvu tikrai pasikeičia mąstymas. Įdomūs tie pokyčiai... Dariau viską: keičiau pampersus, valgyti dariau ir tryniau, ir nešiojau. Aišku, ne tiek kiek Agneta, bet bandžiau ir aš daug prisidėti“, – šypsodamasis apie tėviškas pareigas laidoje kalbės krepšininkas.

Šiuo metu kojos traumas besigydantis ir krepšininko karjerą pristabdęs L.Kleiza prisipažins, kad jam atsigauti ir kuo greičiau pasveikti padeda žmona Agneta, kuri ne tik visokeriopai palaiko vyrą, bei ir ieško būdų, kaip pagreitinti Lino reabilitaciją po neseniai padarytos kojos operacijos.

Dėl noro padėti Linui, dėl sūnaus odos ligos ir dėl pačios sveikatos problemų – nuo mažumės kankinančios odos ligos, dėl kurios ji lig šiol patiria didžiulį diskomfortą, Agneta ėmėsi ieškoti kitų, Lietuvoje dar nenaudojamų metodų ir priemonių įvairiems sveikatos negalavimams gydyti. Taip gimė mintis imtis naujo verslo – krepšininko žmona sostinėje atidarė jaunystės, grožio ir sveikatos namus „Molecule“, kur ji laukia visų, turinčių įvairių sveikatos problemų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius