Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liūtis su žaibais Vilniuje neišvaikė „Anties“ gerbėjų

Ketvirtadienio vakarą Vilniaus Mokytojų namų kiemelyje nemokamą koncertą savo gerbėjams surengė lietuviškos scenos grandai – grupės „Antis“ nariai. Kiemelyje įsikūrusi „Vasaros terasa“ vos sutalpino „Anties“ gerbėjus, kurie neišsilakstė net ir staiga pasipylus liūčiai.
Vakaro akmirka
Algirdas Kaušpėdas koncerte Vilniaus „Vasaros terasoje“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

 „Labas vakaras, bičiuliai. Noriu jums pristatyti gražiai nuaugusį ansamblį „Antis“ “, – į linksmai nusiteikusią minią kreipėsi grupės lyderis Algirdas Kaušpėdas. Pasipuošęs raudonais blizgančiais šortais ir kojinėmis iki kelių A.Kaušpėdas nė iš tolo nepriminė „pavargusio“ solidaus solisto, anaiptol, originaliai atliekami šokio judesiai tik dar kartą patvirtino, jog „Antis“ bėgant metams nė kiek nepaseno.

Traukdami vieną po kitos savo naujausias dainas, „Anties“ vyrai susirinkusius privertė kaip reikiant  pajudėti. Linguoti pagal muziką nesibodėjo nei jaunosios, nei vyresnės kartos atstovai. Susirinkusiųjų neišgąsdino gerokai apniukęs dangus, o prieš pat antrąją koncerto dalį staiga kaip iš kibiro pasipylęs lietus, ne tik nesugadino nuotaikos, bet ir suteikė vakarui savotiško šarmo.

Žaibams skrodžiant dangų, bildant griaustiniui, kas su skėčiais rankose, o kas ir basomis balsu traukė legendines „Anties“ dainas.„Dabar išgirsite dainas, kurioms jau daugiau kaip dvidešimt penki metai“, – antrąją koncerto dalį pristatė įvaizdį pakeitęs A.Kaušpėdas. Žaibams skrodžiant dangų, bildant griaustiniui, kas su skėčiais rankose, o kas ir basomis balsu traukė legendines „Anties“ dainas: „Kažkas atsitiko“ , „Zombiai“, „Pokštas“ ir kitas.

„Jūs šaunuoliai, nuostabi chebra“, – atsisveikindamas permirkusiai miniai dėkojo A.Kaušpėdas, o paprašytas pakartoti su visu kolektyvu dar kartą užtraukė savo šlagerius.

Nemokamų koncertų dar bus

Grupės „Antis“ koncertas „Vasaros terasoje“ užbaigė „Tuborg Liquid Soundtrack“ nemokamų koncertų seriją liepos mėnesį. Rugpjūtį muzikos mylėtojai turės galimybę išgirsti grupę „G&G Sindikatas“ (rugpjūčio 4 d.) Jurgio Didžiulio ir Ericos Jennings duetą „Ball & Chain“ (rugpjūčio 18 d.), o serijos sezoną užbaigs „Happyendless“ (rugpjūčio 25 d.).

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vakaro akmirka
„Anties“ koncerto publika


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius