Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liveta Kazlauskienė baudžia vyrą skirdama jam remonto darbus

Šį penktadienį naujoje LNK laidoje „Tu gali. Savaitės dvikova“ popscenos atlikėja Liveta Kazlauskienė susigrums su spalvinga asmenybe - nuogų politikų atvaizdais išgarsėjusiu dailininku Gytautu Balkevičiumi. Tačiau šioje laidoje netikėtais talentais suspindės atlikėjos vyras.
Liveta Kazlauskienė
Liveta Kazlauskienė / LNK nuotr.

„Jei kam reikės remonto, kreipkitės“, – kviečia popscenos veteranas Petras Kazlauskas. Atlikėjas prisipažino ne kartą nuodėmes žmonai išpirkinėjęs statybos ir apdailos darbais.

Liveta ir Petras Kazlauskai – meile ir pasiaukojimu vienas kitam garsėjanti pora, tituluojama vienu pirmųjų šeimyninių duetų Lietuvoje. Tačiau dalyvaudama LNK laidoje „Tu gali. Savaitės Dvikova“ Kazlauskų šeimos galva išsitarė, kad Livetos meilė gali būti ne tik švelni, bet ir atimanti nemažai jėgų. Pasirodo, kartais užtenka vos vieno gerbėjos žvilgsnio į Petrą, kad dainininkė įsiustų.

„Vieno koncerto metu prie scenos stovėjo moteris. Nužiūrėjau, kad buvo jaunesnė už mane, rankoje laikė gėlę ir akių nuo Petro nenuleido. Kito kūrinio metu vyrą palikau ant scenos vieną, sakydama, kad moterys gali daryti su juo ką nori. Ir nustebau pamačiusi, kad vos ne visą dainą Petras išdainavo žiūrėdamas į tą moterį. Teko ant scenos grįžti daug skubiau“, – vieną iš rimtas emocijas sukeliančių pavyzdžių įvardino Liveta Kazlauskienė.

Tiesa, atlikėja vyrui skandalų nekelia – norėdamas išpirkti kaltę, Petras turi atlikti įvairius ūkio darbus.

„Vieną kartą jam teko nudažyti visą mūsų ir mano mamos tvorą“, – koketiškai šypsosi Liveta, bet atsisako išduoti, už ką Petrui buvo skirta tokia bausmė.

Tuo tarpu pačiam bausmės vykdytojui tai juoko nekelia.  „Esu ir remontą uošvės vonioje padaręs, ir šiferį jos stogui keitęs“, – prisipažino Petras.

„Tu gali. Savaitės dvikova“ – penktadienį 19.10 val. per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius