Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK eteryje – vedėjų debiutas: Rūta Ščiogolevaitė, Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius

Gegužės 1-ąją sukanka lygiai dešimt metų, kai Lietuva įstojo į Europos Sąjungą. Šia iškilia proga LNK televizija kviečia visą Lietuvą prie ekranų ir į Vilniaus Katedros aikštę – čia, įspūdingo dydžio mobilių ekranų ir konstrukcijų pripildytoje scenoje nugriaudės šventinis koncertas „Mes švenčiam 10 metų ES“. Jį vesti patikėta dainininkei Rūtai Ščiogolevaitei ir „radistams“ Jonui Nainiui ir Rolandui Mackevičiui.
Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius
Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius / Asmeninio albumo nuotr.

„Šis koncertas bus didžiulė dovana vilniečiams, miesto svečiams ir visai Lietuvai – tik čia sutiksite ryškiausias šalies asmenybes, geriausius dainininkus, mylimiausias grupes ir dainas, kurias dainuoja visa Lietuva. Mūsų koncertą papuoš ne tik naujas vedėjų trio – Rūta, Jonas ir Rolandas, o ir svečias iš užsienio, – praneša koncerto muzikos prodiuserė Agneta Gabalytė. – Laukiame visų gegužės 1-ąją Katedros aikštėje ir prie LNK televizijos ekranų”.

Daugiatūkstantinei miniai Vilniaus Katedros aikštėje ir visai Lietuvai gegužės 1-ąją koncertuos garsiausi šalies atlikėjai – Vaida Genytė, Merūnas Vitulskis, Mia, „Lietuvos balso“ antrojo sezono nugalėtojas Paulius, Kastytis Kerbedis, Irena Starošaitė, Aistė Pilvelytė, Žilvinas Žvagulis, Milita, Katažyna Nemycko ir Gabrielius Vagelis, mylimiausios grupės – „Pinup girls“, „Pikaso“, „Rollikai“, o iškiliausios šalies asmenybės ir nusipelnę visuomenės veikėjai, ruoš specialius video reportažus ir išskirtinius interviu – tai bus galingas dešimtmečio šou.

„Milžiniška scena su mobiliais ekranais ir moderniausia garso, video ir šviesos technika bus pradėta montuoti jau šį šeštadienį, per Katedros aikštę nusities „L“ formos podiumas, atlikėjai pasirodys keliose erdvėse, žiūrovus užburs šokio choreografijos, akrobatų šou, – vardija A. Gabalytė. – Šiuo metu aktyviai vyksta jungtinių pasirodymų repeticijos – nustebinsime ir netikėtais atlikėjų duetais, ir grupių pasirodymais.“

Šventiniame koncerte bus prisiminti svarbiausi ir reikšmingiausi Lietuvai per dešimtmetį Europos Sąjungoje vykę įvykiai, vertinamas nueitas mūsų šalies kelias ir pasiekimai ES. Koncertą „Mes švenčiam 10 metų ES“ iš dalies finansuoja Europos parlamentas, koncertą organizuoja kūrybos namai „Elitaz“. 

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Rūta Ščiogolevaitė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Rūta Ščiogolevaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius