Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK laidoje „Kažkas atsitiko“ – Deivydo Zvonkaus ir Katažinos atostogos Egipte

Deivydas Zvonkus ir jo mylimoji Katažina po savaitę trukusios kelionės sugrįžo į Lietuvą ir atostogų ataskaitą pateikė LNK laidai „Kažkas atsitiko“. Deivydas sutiko pasidalyti kelionės įspūdžiais ir atskleisti, kokią dovaną trisdešimt ketvirtojo gimtadienio proga jam įteikė draugė Katažina.
D.Zvonkus ir Katažina
D.Zvonkus ir Katažina. / LNK nuotr.

Egipte savo gimtadienio dieną Zvonkus jautėsi kaip tikras ponas. Su Katažina ir draugų kompanija  jachta plaukiojo po Raudonąją jūrą, pirmą kartą nardė.

Išvyka į Egipto kaimynystėje esantį Izraelį – antroji Zvonkaus ir Katažinos kelionės dalis. Deivydas buvo šokiruotas išvydęs, jog švenčiausia pasaulio vieta paversta tikru tikriausiu turgumi, kuriame gausu religinės atributikos.

„Trūko tik guminukų Jėzaus formos, ir dar svarstėm, kad galėtų būti mergelės Marijos higieniniai paketai... Toje gausybėje nenustebintų tokie dalykai“, – nusivylimo neslėpė Zvonkus.

Deivydas neatsispyrė pagundai parsivežti suvenyrą. Jis išsirinko žvakę su išganytojo atvaizdu. Ją  pašventino ir parsivežė  į Lietuvą prisiminimui.

„Tai yra žvakesnė žvakė nei visos pasaulio žvakės, nes ji apdeginta nuo ugnesnės ugnies, nei visos pasaulio ugnys“, – sakė Deivydas.

Nors patarlė byloja, kad žmogų geriausiai pažinsi kelionėje, Deivydas šią tiesą paneigė. Zvonkus teigia, kad kelionėje kur kas artimiau nei su Katažina jis susipažino su išganytoju Jėzumi.

Zvonkaus ir Katažinos atostogų detalės laidoje „Kažkas atsitiko“, šiandien, pirmadienį, 20.15 val. per LNK!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius