Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 18 /2017 02 19

Lolitos Zero susitikimas su gerbėjais netikėtai virto atsisveikinimu su „Eurovizija“: liko apstulbusi

Šeštadienio vakarą vyko nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos laida, kurioje dėl kelialapio į pusfinalį varžėsi Gyčio Ivanausko kuriamas personažas Lolita Zero. Šia proga savo gerbėjus Lolita Zero sukvietė į restoraną sostinės senamiestyje. Tačiau susitikimas galiausiai virto atsisveikinimu su „Eurovizija“, nes į pusfinalį Lolita Zero, deja, nepateko.
Lolita Zero su gerbėjais žiūrėjo „Euroviziją“
„Eurovizijos“ atrankos peržiūra su Lolita Zero / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Lolitos gerbėjai, kartu su ja žiūrėję „Eurovizijos“ atranką, išreiškė savo palaikymą.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Eurovizijos“ atrankos peržiūros su Lolita Zero akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gytis Šapranauskas ir Lolita Zero

Tarp susirinkusiųjų buvo ir žinomų žmonių. Į sostinės restoraną „Grey“ atvyko Ieva Stasiulevičiūtė, Kęstas Rimdžius, Gytis Šapranauskas, Adomas Pečiukas ir kiti.

Šeštadienio vakarą vykusioje „Eurovizijos“ atrankoje Lolitai Zero komisija negailėjo kritikos, todėl gerbėjų palaikymas buvo ypač svarbus.

„Norėtųsi, kad jūsų drabužiai būtų iš tikrųjų prabangūs. Dabar atrodo nerimtas pasirodymas, pajuoka. O tada taptų rimta“, – sakė Nomeda Kazlaus.

Tačiau net ir gausiai balsavusiems žiūrovams nepavyko užtikrinti vietos pusfinalyje. Lietuvos ir užsienio komisija Lolitai Zero skyrė paskutinę vietą, žiūrovai – antrąją. Susumavus balsus, Lolita Zero liko penkta ir į kitą etapą nepateko.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Gytis Ivanauskas – Lolita Zero
Luko Balandžio / 15min nuotr./Gytis Ivanauskas – Lolita Zero

15min Lolitos Zero vadybininkė Ieva Černiauskaitė išreiškė nuostabą – kodėl komisijos nariai pasirodymui skyrė paskutinę vietą, kai anksčiau komisijos balų lentelėje ji atsidurdavo kur kas aukščiau.

„Kai sužinojome, kad Lolitai komisija skyrė paskutinę vietą, likome nemaloniai nustebinti – juk tokį patį jos pasirodymą anksčiau vertino visiškai priešingai... Esame apstulbę, juk žiūrovai skyrė 2 vietą. Priežasčių, kodėl taip atsitiko, gali būti įvairių, tačiau spėlioti neverta. Bet kokiu atveju džiaugiamės, kad iš žiūrovų sulaukėme ypač didelio palaikymo – jie norėjo, kad Lolita važiuotų į Kijevą“, – 15min sakė I.Černiauskaitė.

I.Černiauskaitė teigė, kad tolimesnė atranka nusimato niūri. „Matyt, liūdniems žmonėms reikia liūdnų pasirodymų. Linkime konkurso laimėtojui tokios meilės ir tokio palaikymo, kokio žaibiškai sulaukė Lolita. Mes paliekame savo dekoracijas, kurios jau yra išsiųstos į Kijevą, tad jeigu prireiks, tikrai nepaliksime bėdoje! Lolita sakė, kad jeigu laimės Aistė, Latvija turėtų siųsti Laimą Vaikulę“, – juokėsi I.Černiauskaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Eurovizijos“ kova dėl pusfinalio: lyderė – Aistė Pilvelytė, tarp pasitraukusių – Lolita Zero ir Edgaras Lubys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius