Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Londone brolį lankiusi aktorė Akvilina Ubartaitė atrado naują gyvenimo aistrą

Seriale „Moterų laimė“ vaidinanti Akvilina Ubartaitė prieš kelias dienas grįžo iš lietingojo Londono, kur aplankė ir pasveikino brolį gimtadienio proga. Tačiau ši kelionė tapo išskirtinė, nes privertė jaunąją aktorę susimąstyti apie studijas užsienyje ir pasinerti į DJ‘avimo užkulisius.
Akvilina Ubartaitė
Akvilina Ubartaitė / Asmeninio albumo nuotr.

„Londone praleidome penkias dienas. Išvykome kartu su mama aplankyti brolio Manto ir pasveikinti jį su gimimo diena. Mano brolis yra renginių organizatorius Londone, jis rengia vakarėlius ne tik lietuviams, bet ir tarptautinei publikai. Jis yra projekto „Spring Awakening“ organizatorius, į kurį atvyksta pagroti įvairios lietuviškos įžymybės, ir ne kartą bendradarbiavo su tokiais žinomais klubais kaip „Ministry of Sound“ ir „Cargo“, – portalui Žmonės.lt apie brolį pasakojo Akvilina.

Gimtadienio proga Mantas organizavo privatų vakarėlį šimtui žmonių Brick Lane rajone. „Vos tik leidžia galimybės, visada vykstame pasidžiaugti brolio pasiekimais, pažinti jo gyvenimo aplinką ir tiesiog praplėsti akiratį, o šį kartą dar ir gimtadienis sutapo“, – kalbėjo kultūrinės veiklos vadybą Vilniaus kolegijoje studijuojanti mergina.

Asmeninio albumo nuotr./Akvilina Ubartaitė
Asmeninio albumo nuotr./Akvilina Ubartaitė

Šios kelionės metu Akvilina surado ir naują savo gyvenimo aistrą. „Turėjau progą vienam vakarui pabūti DJ ir padirbėti prie pulto, o kai jau įsivažiavau, niekas manęs negalėjo atplėšti. Supratau, kad noriu rimtai mokytis šio amato. Grojant mane apėmė euforija, ji privertė viską aplinkui pamiršti. Groti mėgstamą muziką man didelė laimė, o dar kai aikštelėje matai mylimus žmones ir jų palaikymą – tai tiesiog superinis jausmas“, – pasakojo aktorė.

A.Ubartaitė su mama apsistojo brolio namuose ir keletą dienų pažindinosi su gražiausiomis Londono vietomis, tačiau daugiausia laiko jos praleido stilingame ir menininkų pamėgtame Camden Town rajone. Akvilina atviravo, kad jai patinka šiame rajone tvyranti atmosfera, gausybė margaspalvių ir stilingų žmonių bei gardus maistas iš Rytų Azijos.

Nors mergina Londone lankėsi ne pirma kartą, tačiau šis miestas kiekvieną kartą jai padaro įspūdį priverčia susimąstyti. Kaip pasakojo Akvilina, po šio apsilankymo ji pradėjo svarstyti apie galimybę studijuoti Anglijoje. Tačiau pirmiausia ji nori pabaigti pradėtas studijas Vilniaus kolegijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius