-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LRT žvaigždės išbandė ledo slidumą (nuotraukos)

Trečiadienio vidurdienį ant sostinės Rotušės aikštėje išlieto ledo LRT laidų vedėjams buvo surengtos improvizuotos dailiojo čiuožimo varžybos. Laidų vedėjai ne tik demonstravo puikų čiuožimą, bet ir nevengė parodyti vieno kito įspūdingesnio triuko.
Laima Janušonytė
Laima Janušonytė / Irmanto Gelūno/„15min.lt“ nuotr.

Varžyboms vadovaujanti čiuožimo trenerė Lilija Vanagienė buvo diplomatiška – vieno laimėtojo neišskyrė ir paskelbė kovingas lygiąsias.

Čiuožimo varžybos surengtos neatsitiktinai, nes Lietuvos televizija (LTV) transliuos sausio 20–25 dienomis Helsinkyje vyksiantį Europos dailiojo čiuožimo čempionatą, kuriame Lietuvai atstovaus Deividas Stagniūnas ir Katherine Copely.

Pasak L.Vanagienės, mūsų čiuožėjams šiemet Europos čempionate keliamas tikslas – užimti 10–13 vietą. Jei čiuožėjai čempionate paklius į dešimtuką, tai bus labai geras pasiekimas.

„Ledas – slidus, todėl reikia čiuožti be klaidų, tuomet ir vieta aukšta bus“, – sakė L.Vanagienė.

„Nesitikėjau, kad visi taip gerai čiuožia. Juk šiandien buvo žmonių, kurie pirmą kartą su pačiūžomis atsistojo, – negailėjo komplimentų LRT laidų vedėjams L.Vanagienė. – Pavyzdžiui, „Labo ryto“ vedėjas Ignas Krupavičius labai sparčiai išvysto greitį, gerai čiuožė.“

„Esu čiuožinėjęs anksčiau. Be to, važinėjau riedučiais, todėl išmokti čiuožti nebuvo sunku. Turiu tokią savybę – nebijau griūti. Todėl daugiau traumų patyriau leisdamasis nuo kalno rogutėmis negu čiuoždamas pačiūžomis, – prisipažino I.Krupavičius. – Čiuožimas – vienas maloniausių užsiėmimų, ypač kai čiuožykla įrengta po atviru dangumi.“

Sporto žurnalistė Laima Janušonytė prisipažino, kad su pačiūžomis stovėjo tik mokykloje. Dabar jai labiau patinka slidinėti kalnuose. Kasmet moteris važiuoja į kalnus ir ten savaitę pramogauja.

„Kalnuose jaučiuosi tarsi arčiau dangaus, arčiau saulės“, – sakė L.Janušonytė.

Laidos „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ vedėja Vaida Genytė neslėpė, kad žiemos sportą nelabai mėgsta.

„Žiemos sportas man ne itin patinka. Aš nei slidinėju, nei čiuožinėju. Žiemą labai dažnai sloguoju ar kosčiu. Todėl saugodama balsą žiemą lauke tik vaikštau, o vietoj čiuožinėjmo ir slidinėjimo renkuosi sporto salę bei baseiną“, – sakė V.Genytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius