Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LTV atsisako ir Juozo Šalkausko paslaugų

Spaudos apžvalgininkas Juozas Šalkauskas išnyko iš LTV ir Lietuvos radijo eterio. Į pastarąjį po trumpų Kalėdų atostogų jis dar tikisi sugrįžti, o štai su televizijos žiūrovais po to, kai aštuonerius metus tiesiogiai bendravo, net nespėjo dorai atsisveikinti.
Ceremonijos vedėjas Juozas Šalkauskas ir Sporto departamento generalinis direktorius Algirdas Raslanas
Ceremonijos vedėjas Juozas Šalkauskas ir Sporto departamento generalinis direktorius Algirdas Raslanas / Alfredo Pliadžio nuotr.

Kalėdos apžvalgininkui – šventas reikalas. Šiuo metu jis visada eina dvi savaites atostogų ir, kaip Kalėdų Senelio pasiuntinys, keliauja su dovanų maišais pas vaikus į darželius, mokyklas, pas pažįstamus, – rašo „TV diena“.

Tačiau šventinę nuotaiką Juozui Šalkauskui sudrumstė netikėtas LTV vadovybės žingsnis.

Etatinis Lietuvos radijo darbuotojas J.Šalkauskas LTV „Labo ryto“ laidoje dirbo pagal autoriaus sutartį, kurią iš naujo pasirašydavo kiekvieną mėnesį.Sako, pasirašyk už atidirbtą laikotarpį, ir viskas – daugiau tavo paslaugų nebereikia.

„Po paskutinės spaudos apžvalgos prieš kiek daugiau nei savaitę pasveikinau žiūrovus su artėjančiomis šv. Kalėdomis. Pasakiau, kad grįžęs po atostogų prieš pat Naujuosius metus pasveikinsiu juos ir su šia švente. Išėjau iš televizijos studijos, man padavė sutartį. Sako, pasirašyk už atidirbtą laikotarpį, ir viskas – daugiau tavo paslaugų nebereikia. Būtų pranešę iš anksto, būčiau bent su žiūrovais atsisveikinęs. O dabar...“ – atsiduso J.Šalkauskas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius