Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lukas Pačkauskas kriminalinio serialo „K11: komisarai tiria“ garso takeliui sukūrė dainą

Rugpjūtį LNK eteryje pasirodysiančių kriminalinių istorijų „K11: komisarai tiria“ dainą garso takeliui sukūrė dainininkas Lukas Pačkauskas su alternatyvaus roko grupe „Fans of the sky“.
Renginio akimirkos
Lukas Pačkauskas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Gegužės mėnesį Latvijoje, Rygoje įrašyta specialiai serialui sukurta daina „Tarp devynių užraktų“  anot L. Pačkausko atspindi detektyvinių istorijų nuotaiką.  „Daina yra drąsiai agresyvi. Jos stilistika labai miela man kaip kūrėjui. Tai nėra pop gabalas. Kūrinys kalba apie darbą gatvėse. Šia daina siekiau parodyti, koks jis yra –  toli gražu ne toks ir paprastas, kartais  detektyvams reikia peržengti per save, ir tai nėra lengva“, – pasakoja muzikantas.

Dainos tekstą ir muziką sukūręs L.Pačkauskas studiją Rygoje pasirinko dėl to, kad joje galima kokybiškai įrašyti gyvą garsą: „Didžiąją dalį dainos įrašėme Rygoje, nes joje esanti studija garsėja būtent gyvo garso įrašymo galimybėmis. Joje savo muziką įrašinėja muzikantai iš daugelio šalių – Estijos, Rusijos, Suomijos. Dažniausiai tai yra roko muzikos atstovai.“

„Kūriniu norėjau parodyti kriminalinių istorijų  braižą: neįprastą, originalų, profesionalų ir tuo pačiu kasdienišką“, – sako L.Pačkauskas.

Naujas LNK projektas kriminalinės istorijos „K11: komisarai tiria“  – jau visai netrukus per LNK.

VIDEO: Lukas Pačkauskas ir „Fans of the sky“ – „Tarp devynių užraktų“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius