Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Vasiliauskas kurs rekordinę eglę iš agurkų

Penktadienį Kaune, Vilijampolės turguje, žinomas floristas Modestas Vasiliauskas konstruos rekordinę 6 metrų aukščio eglę iš agurkų. Tačiau tai bus, ko gero, ne vienintelis rekordas, pasiektas per šį renginį. Jo organizatoriai turgaus lankytojams žada nemokamai išdalyti beveik 20 tonų agurkų.
Floristas M.Vasiliauskas garsėja įspūdingų ir originalių suknelių kūryba.
Floristas M.Vasiliauskas garsėja įspūdingų ir originalių suknelių kūryba. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Kiekvieno floristo tikslas yra sukurti ką nors unikalaus ir neįprasto. Įprastus sprendimus mes regime kasdien, todėl agurkų eglė, manau, bus ne tik šis tas naujo mano praktikoje, bet ir praskaidrins nuotaiką nuolatiniams Vilijampolės turgaus lankytojams bei prekybininkams“, – teigia floristas M.Vasiliauskas.

Kiek agurkų reikės tokiai eglei sukonstruoti, kol kas M.Vasiliauskas atsakyti negali, tačiau yra įsitikinęs, kad 20 tonų – tiek renginio dieną turės Vilijampolės turgus – tikrai neprireiks. Vėliau kuriant eglę naudoti agurkai bus padovanoti Kauno zoologijos sodui.

Organizatoriai mano, kad rekordui pasiekti M.Vasiliauskas sunaudos tik dalį daržovių, o likusius ketina nemokamai išdalyti visiems, kas penktadienį ir šeštadienį ateis į Vilijampolės turgų.

„Šią vasarą mūsų ilgalaikis partneris UAB „Agro Neveronys“ užaugino nepaprastai gausų agurkų derlių. Turėdami šių daržovių perteklių, kartu nusprendėme atiduoti agurkus tiems, kam tikrai jų reikia“, – teigia organizatorių atstovas Jonas Plenta.

Pasak jo, kiekvienas Vilijampolės turgaus lankytojas gaus tiek agurkų, kiek galės panešti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius