Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mados infekcijoje“ buvusiame taksi parke – netikėti svečių stiliaus eksperimentai

23-ioji „Mados Infekcija“ šeštadienį vienam vakarui atvėrė buvusio Vilniaus taksi parko vartus, kur nusidriekė 100 metrų ilgio podiumas. Čia suplūdo ir būrys svečių, kaip reikiant pasistengusių atrodyti kuo originaliau – kai kurie pasirinko itin netikėtus stiliaus derinius.
„Mados infekcijos“ svečiai
„Mados infekcijos“ svečiai / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Kaip ir kasmet, taip ir šiemet dizainerių naujausių kolekcijų pristatymų atvykę pasižiūrėti svečiai ir patys pademonstravo išskirtinius drabužių derinius. Džiugiai nusiteikę jie prie sienelės pozavo fotografams ir stebino išties įvairiu ir į jokius rėmus neįspraustu įvaizdžiu.

Kviečiame įvertinti „Mados infekcijos“ svečių stilių:

Tai – jau 23-oji „Mados infekcija". Šįkart jai pasirinkta ir netikėta vieta. Taksi parko erdvė virto didele meniška instaliacija – paroda, kurios pagrindinė ašis – mada. Ten, kur kažkada parkavosi 500 Volgų, dizaineriai rikiavo savo naujausius modelius. Tiesa, šiemet festivalis vyko tik vieną dieną.

Įprasta, kad „Mados infekcija“ yra tapusi vieta pasirodyti jauniems dizaineriams, laimėjusiems „Injekcijos“ konkursą. Taigi ir šiemet renginyje savo naujausius darbus pristatė penki iš šešių praėjusį rudenį vykusios „Injekcijos“ nugalėtojų: pagrindinį prizą už mados dizainą ir publikos simpatijas pelniusi Liepa Aliukaitė, „Polimodos“ universiteto Italijoje studentai Domenico Orefice ir Valerie Armas, estas Tauri Västrikas ir Adelė Burokaitė.

Be jų, savo naujausias kolekcijas ant podiumo išrikiavo ir keturi „Mados infekcijos“ senbuviai: Sandra Straukaitė, Morta Nakaitė, iš Londono sugrįžęs Saimonas Tartenis ir iš Norvegijos atvykusi Vaida Voraitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius