Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mados infekcijos“ dalyvė: dizainerė Eva Baliul ir jos kolekcija #TBT

Žmonės.lt tęsia pažintį su 16-osios „Mados infekcijos“ dalyviais – dizaineriais, kurie didžiausiame Lietuvos mados festivalyje pristatys savo kolekcijas.
Evos Baliul kolekcija
Evos Baliul kolekcija / Evos Grin nuotr.

Gimusi ir augusi Lietuvos sostinėje jaunoji dizainerė Eva Baliul baigė kostiumo dizainą Vilniaus dailės akademijoje. Jos darbai, kupini natūralaus seksualumo bei pasitikėjimo savimi ir ją supančiu pasauliu, buvo pastebėti jau pirmosiose kolekcijose, pristatytose studijų metu.

Asmeninio albumo nuotr./Eva Baliul
Asmeninio albumo nuotr./Eva Baliul

Evos, kaip kostiumų dailininkės, darbus galima pamatyti filme „Kutenimai“ (2009 m.). Kartu su dizainere Diana Kuzmickaite ji kūrė kostiumus ir filmui „Tyli naktis“ (2012 m.). Šiuo metu Eva Baliul bendradarbiauja su reklamų agentūroms, rengia modelius įvairiems pristatymams, kuria drabužius bei aksesuarus pagal individualius užsakymus.

Begalinis dizainerės žavėjimasis rankų darbo detalėmis bei tekstūra matomas jos kurtose papuošalų kolekcijose, kurios 2009 ir 2011 m. buvo pristatytos tarptautinėje „Amber Trip“ parodoje. Jau ketverius metus Evos Baliul papuošalų galima įsigyti ne tik autorės gimtajame mieste Vilniuje, bet ir Londono bei Milano parduotuvėse.

Autorės moteris – ryžtinga, tiesmukiška, vengianti šabloninio seksualumo, besidominti naujovėmis ir nebijanti iššūkių asmenybė, besikeičianti kartu su pasauliu. Kaip ir pati Eva Baliul.

Kolekcija: #TBT

Naujoji dizainerės kolekcija inspiruota baimės jausmo – to momento, kai šaltas prakaitas užlieja kūną adrenalinui pradėjus tekėti venomis. Tai ne siaubo filmų inspiruota kolekcija, o veikiau gyvenimiško veiksmo trilerio. Juk viskas, ko trokšti, slypi už baimės sienos.

Evos Grin nuotr./Evos Baliul kolekcija
Evos Grin nuotr./Evos Baliul kolekcija
Evos Grin nuotr./Evos Baliul kolekcija
Evos Grin nuotr./Evos Baliul kolekcija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius