Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mados infekcijos“ viešnia Agnė Byčiūtė-Jankauskienė įmantrų veido aksesuarą susikūrė pati

Dažnai besilankantys mados renginiuose jau turbūt pastebėjo dažną jų viešnią, kuri visuomet prikausto žvilgsnius netikėtais ir įmantriais galvos aksesuarais. Tai – vienos tarptautinės kompanijos pardavimų vadovė Agnė Byčiūtė Jankauskienė.
Agnė Byčiūtė-Jankauskienė
Agnė Byčiūtė-Jankauskienė / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Antrajame „Mados infekcijos“ vakare pasirodžiusi Agnė užgožė daugelį garsių ir žinomų personų. Akis lyg šydas pridengęs aksesuaras neliko nepastebėtas nei kitų svečių, nei fotografų.

„Tai mano pačios rankų darbas. Kadangi neturiu tokių aksesuarų, kokių norėčiau, nusprendžiau, kad galėčiau juos tiesiog pati pasigaminti“, – Žmonės.lt sakė ne pirmą kartą neįprastais aksesuarais pasipuošusi moteris. A.Byčiūtė-Jankauskienė stebisi, kad ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje yra skiriama mažai dėmesio galvos aksesuarams. 

„Kai žinau, kad eisiu į kažkokį renginį, pagalvoju, kokio papuošalo norėčiau, tačiau mintis dažnai ateina tik pradėjus gaminti. Galvoju, kad aksesuaras bus vienoks, tačiau gaunasi visai kitaip“, – šypsodamasi apie kūrybinius ieškojimus pasakojo Agnė.

Nors kol kas originalių aksesuarų gaminimas yra tik hobis, tačiau moteris neatmeta galimybės ateityje tai paversti rimtesne veikla. „Jau dabar draugės prašo, kad pagaminčiau joms ką nors“, – tikino Agnė.

Agnė Byčiūtė-Jankauskienė
Agnė Byčiūtė-Jankauskienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius