Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mados namų „InŽi“ kolekcijos „Haute Couture 2014/15“ pristatyme – grožio, gėlių ir romantikos dvelksmas

Ketvirtadienio vakarą Vilniaus Teatro arenoje triumfavo mada – dizainerė ir mados namų „InŽi“ įkūrėja Ingrida Žitkuvienė pristatė elegantišką, gėlių žiedais pražydusią „Haute Couture 2014-2015“ kolekciją.
„InŽi“ kolekcijos pristatymas
„InŽi“ kolekcijos pristatymas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Elegancija ir praėjusio laikmečio atmosfera alsuojančiame vakare pristatyta nuostabiausiais žiedais pražydusi I.Žitkuvienės kurta drabužių kolekcija, kurią sudarė vakarinės ir vestuvinės suknelės, kostiumėliai.

„Kurdama sukneles galvojau apie istoriją, kurią papasakos kiekviena iš jų. Vienos suknelės kalbės tik apie  pasakose matytas vestuvių puotas, kitos, atskleis išsvajoto ir ilgai laukto vakaro šventę. Kiekvienas modelis yra unikalus ir sukurtas tik tai vienintelei moteriai, kad ji pasijaustų angeliško grožio ir karališkos didybės“ – komentuodama kolekciją sakė dizainerė Ingrida.

Visi kolekcijos kūriniai – tai rankų darbo modeliai, pasiūti iš aukščiausios kokybės audinių, pagamintų garsiausiuose Italijos ir Prancūzijos fabrikuose.

„Šia kolekcija noriu kiekvienai moteriai parodyti, kad jos viduje slypi angeliško grožio būtybė, kurią reikia kartais pažadinti, pakurstyti naujam gyvenimui, o tai galima padaryti apsivilkus pasakiško grožio suknelę, pasipuošus makiažu ir apsiavus aukštakulnius. Kiekviena moteris tarsi atgimsta, tarsi pasiruošia naujai kovai su visu pasauliu rodydama savo grožį“, – sakė kūrėja.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„InŽi“ kolekcijos pristatymas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„InŽi“ kolekcijos pristatymas


Speciali muzika, prabangus aromatas ir renginio scenografija svečius nukėlė į XIX amžiaus pabaigą, kuri, kaip teigia Ingrida, alsuoja romantika, pakeri ištaiginga prabanga ir žavi išskirtine kultūra.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„InŽi“ kolekcijos pristatymas
„InŽi“ kolekcijos pristatymas

„Tiek kolekcijos suknelės, tiek jas gaubiantis specialus „Dolce“ aromatas kiekvienam primins pavasario, vasaros, rudens gėles. Įspūdį sustiprino ir klasikos garsai, persipynę su šių dienų muzika. Visos kolekcijos suknelės puoštos prabangiais „Sophie Hallette“ nėriniais, kurie dera su kruopščiai parinktais žemiškų spalvų audiniais“, – sakė I.Žitkuvienė, išreiškusi viltį, kad pavasariu alsuojantis kolekcijos pristatymas „prišauks nuostabius, šiltus ir žydinčius orus“.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„InŽi“ kolekcijos pristatymas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„InŽi“ kolekcijos pristatymas

Pasigrožėti mados vakaru atvyko atlikėjos Simona Nainė ir Viktorija Sutkutė, modelis Aistė Šlapokaitė, atlikėjos Neringa Šiaudikytė, Vita Jakutienė, Skaistė Steikūnaitė, verslininkė Inga Stumbrienė su vyru Aivaru, prodiuserė Neringa Zeleniūtė, „Mis Lietuva 2013“ Rūta Mazurevičiūtė su širdies draugu Mantu ir kiti.

VIDEO: „Inži" Haute Couture 2014 -- 2015 kolekcija


 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius