Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Makiažo pamoka Taylor Swift gerbėjams: per 6 minutes tapk žvaigždės antrininke

Talentingoji amerikietė Taylor Swift – viena populiariausių šių laikų dainininkių visame pasaulyje, turinti milijoninę gerbėjų armiją. Pasaulį ji žavi ne tik savo balsu, bet ir nepriekaištinga išvaizda. Tiek daug merginų svajoja atrodyti kaip ji...
Taylor Swift įkvėptas makiažas
Taylor Swift įkvėptas makiažas / Video kadrai ir „Instagram“/ponysmakeup nuotr.

...ir pasirodo, kad tai visai nesudėtinga. Taip, makiažo priemonių reikės daug. Bet jos – visai paprastos, ir, ko gero, savo kosmetinėje tokias turėsi.

Nori atrodyti kaip T.Swift – atsiradus progai, pabūti jos antrininke? Štai keli žingsniai, kuriuos sekdama pasieksi norimą rezultatą.

VIDEO: Taylor swift transformation make up (With subs) 테일러 스위프트 커버 메이크업

1. Prieš kurdama makiažą veidą padenk drėkinančiu kremu. Kremo nereikėtų naudoti per daug, jis turėtų įsigerti į odą.

2. Kurdama Taylor Swift mėgstamą makiažą, pirmiausia veidą padenk makiažo pagrindu. Jį pasirink atsižvelgdama į pačios veido odą – spalvos turėtų atitikti. Makiažo pagrindo nereiktų padauginti, juo nepamiršk padengti ir kaklo srities. Tačiau itin lengvai!

Video kadrai ir „Instagram“/ponysmakeup nuotr./Taylor Swift įkvėptas makiažas
Video kadrai ir „Instagram“/ponysmakeup nuotr./Taylor Swift įkvėptas makiažas

3. Kitas žingsnis – maskuoklis (konsileris). Juo reiktų lengvai patepti tas veido vietas, kuriose matyti patamsėjimai ar kiti odos netobulumai.

4. Atėjo metas užsiimti veido kontūravimu. Čia geriausia būtų naudoti dvipusį kontūravimo pieštuką: tamsesniu brėžk linijas skruostikaulių, kaktos, žandikaulio srityse, šviesesniu – paakių, smakro srityse, virš lūpų ir antakių. Specialia kempine išlygink šias linijas taip, kad jų nebesimatytų.

5. Darkart čiupki maskuoklį. Juo tepki tas veido vietas, kurias norisi padailinti. Tik nepamiršk saiko!

6. Padenk veidą plonu birios pudros sluoksniu. Ji išlygins veidą ir suteiks jam matinį atspalvį.

7. Specialiu pieštuku suformuoki antakių linijas. Nepamiršk, kad T.Swift antakiai nuolat atrodo ypač natūraliai, taigi formuodama savuosius neįsijausk.

8. Sukūrusi antakių formą, pasirūpink ir jų spalva. T.Swift antakiai nėra perdėm tamsūs ar itin ryškūs. Geriausia būtų rinktis šokoladinį atspalvį.

Video kadras/Taylor Swift įkvėptas makiažas
Video kadras/Taylor Swift įkvėptas makiažas

9. Atėjo metas rinktis akių šešėlius. Pirmiausia viršutinius akių vokus patepk šviesiu smėliniu atspalviu. Kiek tamsesniu atspalviu patepk vidinius viršutinių vokų šonus.

10. Akių šešėliai pasitarnaus ir bandant suvienodinti savo ir T.Swift veido bruožus. Pavyzdžiui, teisingai jais pašėšėliuodama nosies sritį, veidui suteikti daugiau panašumo į garsenybę. Bandydama subendrinti jųdviejų bruožus, vėlei gali panaudoti kontūravimo priemones.

11. Grįžtame prie akių. Viršutinius vokus padenk tamsesnio smėlinio atspalvio šešėliais, kurk dūminio makiažo efektą. Pablizginki vokus šilto atspalvio blizgiais šešėliais. Svarbiausia, skoningai.

12. T.Swift ypač mėgsta dažytis skystu juodu akių pieštuku. Atkreipk dėmesį, kad juo garsenybė įprastai brėžia kiek prailgintą liniją, kuri užsiriečia viršun.

13. Blizgiu akių pieštuku apvesk apatinį akies voką.

14. Plonu skysto juodo akių pieštuko šepetėliu pravesk liniją iš vidinės viršutinio voko pusės.

15. Viršutinius akių vokus iš išorinių pusių patepk tamsesnio, pilkšvo atspalvio akių šešėliais. Naudodama tamsesnius, šviesesnius ir blizgius šešėlius dažyki akių vokus siekdama norimo rezultato.

Video kadras/Taylor Swift įkvėptas makiažas
Video kadras/Taylor Swift įkvėptas makiažas

16. Blakstienas gali dažyti tušu, arba pasinaudoti netikromis – priklijuoti ilgesnes, išraiškingesnes dirbtines.

17. Pasinaudodama bronzine pudra gali paryškinti skruostikaulius, veidui gaivumo suteiks rausvo atspalvio skaistalai.

18. Ar pastebėjai, kad T.Swift mėgstamiausias lūpdažis – raudonas? Tačiau ryškinant lūpas prireiks ne tik jo: pirmiausia lūpų kontūrus apvesk raudonu pieštuku.

19. O tada trauk tą raudoną lūpdažį!

20. Paskutinis akcentas siekiant atrodyti kaip T.Swift – plaukai. Palaidų plaukų skyrimą brėžki per šoną, dalį kaktos uždenki platesne plaukų sruoga. Ją segtuku pritvirtink prie ausies.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius