Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Manekenė Ernesta Kalinauskaitė sėkmingai baigė bakalauro studijas

Konkurso „Mis Lietuva 2009“ pirmoji vicemis, manekenė Ernesta Kalinauskaitė ketvirtadienį apsigynė bakalauro studijų diplomą Lietuvos edukologijos universitete. Nuo šiol ji – diplomuota anglų kalbos filologė.
Ernesta Kalinauskaitė
Ernesta Kalinauskaitė / Giedriaus Bubliausko nuotr.

„Pagal profesiją galiu dirbti anglų kalbos mokytoja arba vertėja. Diplominio darbo man nereikėjo rašyti, nes buvo egzaminai, vėliau sesija. Negaliu patikėti, kad viskas baigėsi ir rankose netrukus laikysiu diplomą“, – portalui Žmonės.lt džiūgavo E.Kalinauskaitė.

Mergina teigė, kad apie tolesnes studijas šiuo metu negalvoja, o jėgas išbandys vienoje Lietuvos prodiuserinių įmonių. „Dirbsiu su įvairiomis laidomis, pirmasis bandymas buvo su „X Faktoriaus“ šių metų atrankomis, o nuo liepos mėnesio kompanija plečiasi ir pradėsiu jau dirbti iš peties“, – pasakojo Ernesta.

Paklausta, ar nevilioja mokytojos darbas pagal profesiją, Ernesta atviravo: „Kai atlikau praktiką, man visai patiko. Pamaniau, kad būtų įdomu ir galėčiau. Bet gal ne dabar, gal vėliau gyvenimas nuves prie mokytojavimo kelio.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius