Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Manekenių skandalas tęsiasi: Rima Triškutė dėl sumušimų žada kreiptis į teismą

Prieš keletą savaičių Italijoje nuo kito modelio per kilusias muštynes nukentėjusi garsi manekenė Rima Triškutė žada kreiptis į teismą, teigiama pranešime spaudai.
Rima Triškutė
Rima Triškutė / „Lietuvos ryto televizijos“ nuotr.
Temos: 1 Skandalas

Merginų konfliktas kilo Sardinijoje, kai „Lietuvos ryto“ televizijos projekte „Kodas N97” dalyvaujanti Rima Triškutė filmavo laidai vieno vakarėlio vaizdus. Pasak R.Triškutės, alkoholio padauginusi mergina iš Lietuvos  spyrė jai į krūtinę, paskui – į veidą. R.Triškutė nualpo, vėliau jai ligoninėje diagnozuotas plaučių sumušimas bei rankos kaulo skilimas.

Nepavykus abiem manekenėms susitaikyti geruoju, konfliktas bręsta toliau, abi pusės jaučiasi teisios.

Dėl darbo atsisakiau gipso, namie vaikščioju su langete, o į fotosesijas, kolekcijas, atrankas einu su įtvaru, kurį nusiimu tik paprašyta, – sakė manekenė.

„Galbūt kreipsiuosi į advokatą ir reikalausiu jos atsakyti už užpuolimą, dešinės rankos delnikaulio skilimą bei pažeistą plaučių pleurą. Reikalausiu atlyginti ir moralinę žalą, kadangi šiuo metu nelabai galiu dirbti. Dėl darbo atsisakiau gipso, namie vaikščioju su langete, o į fotosesijas, kolekcijas, atrankas einu su įtvaru, kurį nusiimu tik paprašyta“, – muštynių pasekmes vardija nukentėjusi R.Triškutė. Anot  merginos, tai sukelia daug nepatogumų, klientai į sutinusią ranką reaguoja neigiamai, ji kenčia nemenkus skausmus, negali rašyti. Garsi manekenė kasdien priversta gerti antibiotikus, medikai prognozuoja, jog ranka sugis tik per du mėnesius.

Tuo tarpu kita incidento dalyvė modelis Bernadeta Baltakytė interviu žurnalui „Žmonės“  neigia spyrusi R.Triškutei ir jos papasakotą istoriją vadina tiesiog reklama.

„Su faktais Bernadeta nepakovos. Yra liudininkės, yra išrašas iš ligoninės apie traumas. Išties ji turėtų labai džiaugtis, kad esu pakankamai diplomatiška ir neatskleidžiau jos vardo, kol patys žurnalistai su liudininkų pagalba sužinojo, kas ji tokia“, – teigia R. Triškutė.  Mergina  piktinasi, kad B.Baltakytė, per specialiai šiam konfliktui spręsti surengtą modelių agentūros posėdį jos atsiprašiusi, spaudoje prabilo visiškai kitaip ir nepripažįsta savo kaltės. 

„Bernadetos vaikiška mąstysena, ji yra dviveidis žmogus, agentūroje esančioms jaunesnėms panelėms nuolatos sako nebendrauti nei su manimi, nei su manimi gyvenančiomis kolegėmis“, – apie agentūros užkulisiuose besitęsiantį konfliktą pasakoja R.Triškutė. Mergina sako matanti,  kaip B.Baltakytė prieš ją stengiasi nuteikti įvykio liudininkes ir net kambario drauges, tad tokio elgesio netoleruosianti.

„Palinkėčiau jai išties gerai susimąstyti, jei nenori atlyginti už savo padarytą žalą. Tikiuosi, ji gerai iš šitos istorijos pasimokys ir privengs alkoholio, nes išgėrusi yra pavojinga žmonėms“, –  teigia R.Triškutė.

Skandalingos istorijos tęsinys jau šį trečiadienį 22.10 laidoje KODAS N97 per „Lietuvos ryto“ televiziją

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius