-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Mano Kalėdos: Kristina Tarasevičiūtė šventes švęs po penkerių metų pertraukos

Šokėja Kristina Tarasevičiūtė jau papuošė savo namus Kalėdoms: džiaugiasi šventine egle, sienas papuošė girlianda, pasirūpino akį traukiančiomis snaigėmis. Į svečius priėmusi Žmonės.lt K.Tarasevičiūtė pasakojo, kad šįmet didžiosios metų šventės jai bus ypatingos.
Kalėdinės puošmenos Kristinos Tarasevičiūtės namuose
Kalėdinės puošmenos Kristinos Tarasevičiūtės namuose / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Savo namus K.Tarasevičiūtė šventiškai papuošė gruodžio pradžioje. Taip anksti dekoracijomis pasirūpino todėl, kad šįmet Kalėdų laukia itin nekantriai.  

„Pastaruosius penkerius metus beveik nešvenčiau Kalėdų. Visada būdavo darbymetis... Prabėgomis susibėgdavome Kūčių vakarui, o kitą dieną – koks nors spektaklis ar renginys... Užtat dabar pasakiau sau, kad gana – man nebeįdomu, šįmet Kalėdos bus! Nei per Kūčias, nei per Kalėdas neturėsiu darbų, taigi noriu ramiai atšvęsti. Pasipuošiau namus, noriu jais pasidžiaugti“, – Žmonės.lt sakė K.Tarasevičiūtė.

Šokėja negali atsidžiaugti namuose matydama Kalėdų eglę. „Šįmet turiu didelį norą pasipuošti namus atsakingai. Per visą sieną pakabinau girliandą, priklijavau snaiges... Bet gal dar ką nors įdomaus sugalvosiu?“ – šypsosi.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Kalėdinės puošmenos Kristinos Tarasevičiūtės namuose
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Kalėdinės puošmenos Kristinos Tarasevičiūtės namuose

Sako, šventiniu laikotarpiu už bet kokias dovanas jai svarbesnis bendravimas su mylimais žmonėmis. „Labiausiai noriu gražiai atšvęsti šventes. Jaučiuosi taip smarkiai pasiilgusi Kalėdų! Ne dovanos esmė. Labai norėčiau susitikti su visais draugais, šeima. Kadangi šito taip ilgai neturėjau, to labiausiai ir noriu“, – tikina.

Kokias kalėdines tradicijas puoselėja Kristina? Svarbiausias jos šeimoje – Kūčių vakaras. Tada visi artimieji susėda prie bendro gėrybėmis nukloto stalo, džiaugiasi vienas kito kompanija, maloniai, šiltai bendrauja. Be to, susigalvoja ir atrakcijų. Pavyzdžiui, buriasi. 

„Nuo pat vaikystės burtai buvo tiesiog privalomas dalykas per Kūčias. Man jos visada buvo burtų naktis. O burtų žinau pačių įvairiausių – nuo vaško, šiaudų... Išbandžiau daug šamanizmo! Puikiai atsimenu, kaip vaikystėje laukdavau, kada mano šuo pradės kalbėti. Tėtis buvo įtikinęs, kad gyvūnai tada prabyla“, – juokiasi K.Tarasevičiūtė.

Prisimena ir kitą nuotaikingą įvykį – kartą užklupo mamą, priklaupusią po Kalėdų egle... „Tiesą apie Kalėdų Senelį žinojau nuo kokių 8-erių metų. Tačiau tėvams pavyko puikiai ją slėpti. Mamą prigavau tik po kurio laiko! Žinojau, kad Kalėdų Seneliui talkina mama, bet niekaip nesuprasdavau, kaip galiu jos negirdėti – taip tobulai susisukdavo! Bet vieną naktį per garsiai sujudėjo“, – juokiasi K.Tarasevičiūtė. 

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Kalėdinės puošmenos Kristinos Tarasevičiūtės namuose
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Kalėdinės puošmenos Kristinos Tarasevičiūtės namuose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius