Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Jankavičius: „Man sakydavo: „Būsi žvaigždė“, o aš kartodavau: „Nebūsiu...“

„Nesu talentingas“, – atvirame interviu žurnalui „Žmonės“ ne kartą ištarė vienas populiariausių Lietuvos dainininkų Mantas Jankavičius (34). Tačiau jis žino, kad turi tai, kas einant per gyvenimą yra svarbiausia, – drąsos. Dar – avantiūrizmo, noro eksperimentuoti. Turi tai, ko dar prieš dešimt metų nė su žiburiu nebūtų savyje radęs.
Mantas Jankavičius
Mantas Jankavičius / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

„Pamenu, dar ne taip seniai draskiausi dėl nežinia ko, nuolat mėčiausi tai šen, tai ten, viską dariau neužtikrintai, dažnai perdegdavau, depresuodavau. Man sakydavo: „Būsi žvaigždė“, o aš panarinęs galvą lyg užstrigusi plokštelė kartodavau: „Nebūsiu...“ Niekada nemaniau, kad šitiek daug gali pakeisti vienas vienintelis projektas...“ – kalbėjo atlikėjas, prisimindamas prieš aštuonerius metus laimėtą „Lietuvos šokių dešimtuką“. Juk būtent tada „iš spuoguoto, kompleksuoto, nevisavertiškumo kamuojamo bičo virtau... gulbe“.

Kino ekranuose rudenį pasirodysiančiame filme „Pakeliui“ Mantas vaidina praeityje šlovės spinduliais besimėgavusį dainininką, kuriam vieną dieną tenka susitaikyti su žiauria realybe – gerbėjų pulkai ištirpo, dėl potraukio į kvaišalus pasiektas dugnas... Vaidmuo davė peno apmąstymams?

„Šis filmas – apie mane. Tiksliau – visais atžvilgiais jis galėtų būti apie mane. Man nebuvo sunku kurti vaidmenį, nes galėjau lengvai įsivaizduoti, ką mano personažas, vardu Pankas (beje, būtent Panku artimiausi draugai mane vadina jau daugybę metų), išgyvena, jaučia“, – – sakė Mantas.

Naujausiame žurnale „Žmonės“ – atviras interviu ir seksualumu trykštanti fotosesija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius