Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Katleris tiesioginiame eteryje žaidė „Tiesą ir drąsą“: gėrė žalius kiaušinius ir atskleidė, kiek uždirba

Komikas Mantas Katleris priėmė Indrės Stonkuvienės iššūkį ir sudalyvavo jos vedamame „Tiesa ir drąsa“ žaidime „Facebook“ paskyroje. Žaidimo metu Mantas bandė išsisukti nuo atsakymo, kiek uždirba, prisipažino, jog kartą buvo pasimatyme su savo pussesere, ir galiausia buvo priverstas pasidažyti, paragauti aštriausio padažo gyvenime bei išgerti žalių kiaušinių.
Mantas Katleris
Mantas Katleris / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Žaidimo „Tiesa ir drąsa“ taisyklės paprastos – žaidėjas turi rinktis tiesą ar drąsą. Tiesos atveju vedėjas užduoda klausimą ir, jei žaidėjas meluoja ar išsisukinėja nuo atsakymo, turi įvykdyti specialią užduotį. Indrės žaidime tai nustatė specialus „Labas“ melo detektorius. Jei žaidėjas renkasi drąsą, iškart turi atlikti užduotį.

Mantas beveik valandą atsakinėjo į žiūrovų ir Indrės klausimus, vykdė įvairias užduotis. Paklaustas, kiek per mėnesį uždirba, jis šiek tiek sutriko: „Pasakysiu kiek uždirbu, bet nesakysiu, kokia valiuta. Tūkstantį penkiasdešimt per mėnesį.“ Tačiau melo detektorius nusprendė, kad toks atsakymas neteisingas ir Mantui teko darytis makiažą į vakarėlį.

Vėliau komikas atskleidė, kad kartą Panevėžyje nuėjo į pasimatymą ir tik po kurio laiko suprato, jog mergina – jo antros eilės pusseserė.

Žaidimo metu netrūko ir rimtų iššūkių: Mantui teko visiems parodyti savo paskutinius susirašinėjimus, paragauti pačio aštriausio padažo pasaulyje ir galiausia žemyn galva išgerti žalių kiaušinių gėrimą. Tai, jo nuomone, buvo pats baisiausias dalykas jo kada nors darytas tiesioginiame eteryje.

Žaidimo „Tiesa Drąsa“ taisyklės paprastos – žaidėjas turi rinktis tiesą ar drąsą. Tiesos atveju vedėjas užduoda klausimą ir, jei žaidėjas meluoja ar išsisukinėja nuo atsakymo, turi įvykdyti specialią užduotį. Indrės žaidime tai nustatė specialus „Labas“ melo detektorius. Jei žaidėjas renkasi drąsą, iškart turi atlikti užduotį. Mantas beveik valandą atsakinėjo į žiūrovų ir Indrės klausimus, vykdė įvairias užduotis. Paklaustas, kiek per mėnesį uždirba, jis šiek tiek sutriko: „Pasakysiu kiek uždirbu, bet nesakysiu, kokia valiuta. Tūkstantį penkiasdešimt per mėnesį.“ Tačiau melo detektorius nusprendė, kad toks atsakymas neteisingas ir Mantui teko darytis makiažą į vakarėlį. Vėliau komikas atskleidė, kad kartą Panevėžyje nuėjo į pasimatymą ir tik po kurio laiko suprato, jog mergina – jo antros eilės pusseserė. Žaidimo metu netrūko ir rimtų iššūkių: Mantui teko visiems parodyti savo paskutinius susirašinėjimus, paragauti pačio aštriausio padažo pasaulyje ir galiausia žemyn galva išgerti žalių kiaušinių gėrimą. Tai, jo nuomone, buvo pats baisiausias dalykas jo kada nors darytas tiesioginiame eteryje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius