Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijampolės choras šeštadienį žada „chuliganauti“

Šį šeštadienį TV3 žiūrovai pasiners į muzikos garsų jūrą – rokas, bliuzas, džiazas, rokenrolas ir kitų stilių kuriniai skambės visą vasario 6-osios vakarą. Ne tik skambės kūriniai, bet bus ir ypatingi vaidybiniai pasirodymai. Nustebinti šį kartą ruošiasi marijampoliečiai. Nors muzikos pasirinkimas – W.A. Mozarto opera, atrodo, Edmundui Seiliui tinka, jie neskuba atskleisti staigmenos, – skambėsiančios kiek kitaip nei įprasta žiūrovui.
Edmundas Seilius ir Marijampolės choras
Edmundas Seilius ir Marijampolės choras / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Žadame „pachuliganavoti“, – šypsosi operos solistas.

Šiaulių choras dar nesudėjo ginklų ir taip pat rimtai ruošiasi šio šeštadienio pasirdymui. Jis pasirinko Ray Charleso hitą „Hit the road Jack”, ir ruošiasi dainuoti identiškai originalui. Projekto „Chorų karai“ stilistei buvo pateikta filmuota medžiaga, kaip turi atrodyti jų choras, ir duotas užsakymas sukurti tokius pat kostiumus bei grimą.

„Choristai, matyt, taps juodaodžiais“, – spėja TV3 projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Šiaulių chore šį šeštadienį soluos Nora Strolytė, o pagrindinė Rėjaus partija atiteko Mindaugui Žalaliui. Vaikinas į savo vaidmenį žiūri labai atsakingai ir jau visą savaitę sniegui krentan stebina šiauliečius juodais akiniais nuo saulės.

Šį kartą visai kitoks bus ir Deivio Klaipėdos choras. Iki šiol jis rinkosi komedinį atlikimą, o šeštadienio vakarą „Chorų karų“ gerbėjai nustebs pamatę jų metamorfozę.

„Pasirinkome džiazo pakraipą, kurios nelabai pats išmanau, todėl labiau šį kartą leisime pasireikšti chormeisterei Kristinai Jatautaitei, o mano vaidmuo šeštadienį bus tikrai mažas, bet neprastas“, – sako Deivis.

Panevėžys pasirinko Lady Gaga dainą.

„Būsim infantiliais veideliais ir dainuosim apie nešvankius dalykus. Pažadame, kad bus daug aistros“, – pasakoja Miai padedanti chormeisterė Rita Storastienė.

Kaunas, pasirinkęs grupės „Earth, wind and fire“ kūrinį, žada maksimalią vitaminų dozę, į savo pasirodymą pasiruošęs įtraukti net salės žiūrovus.

Irenos Vilniaus choras šioje laidoje pasirinko rokenrolo stilių. O kodėl choristai taps autoserviso darbuotojais TV3 žiūrovai supras pažiūrėję jų pasirodymą.

Šeštadienio vakarą šalia Gintaro Rinkevičiaus ir Rūtos Ščiogolevaitės teisėjaus aktorė Ilona Balsytė.

Intriguojantis „Chorų karų“ mūšis – šeštadienį, vasario 6 dieną, 19.00 val. tik per TV3.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius