-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijampolės kapitonė Laima Lapkauskaitė: „Tai bus stipriausia, ką aš esu padariusi muzikoje“ (nuotraukos)

Praėjusį sekmadienį LNK eteryje prasidėjo grandiozinis projektas „Lietuvos supermiestas“, kuriame tiek studijos, tiek žiūrovų balsavimu nugalėjo Žemaitijos komanda.
Laidos „Lietuvos supermiestas“ filmavimo akimirka
Laidos „Lietuvos supermiestas“ filmavimo akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pirmoje kovoje žemaičiams nedaug nusileido ir antroje vietoje liko jauniausio Lietuvos miesto Visagino komanda, trečioje – Kaunas, ketvirtoje – Aukštaitija, o paskutinėje vietoje – Vilniaus komanda.

Įtempta penkių komandų kova vyko ne tik studijoje, bet ir tiesioginio balsavimo metu – vos per dvi valandas žiūrovai skambino beveik 60 tūkstančių kartų, iš jų daugiau nei 20 tūkstančių skambučių palaikė žemaičius.

Kalavijus jau galanda ir šio sekmadienio kovai ruošiasi kitos penkios komandos: Marijampolės, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio ir Dzūkijos miestai.

Marijampolės komanda žada staigmeną – dar negirdėtą dainos „Kai sirpsta vyšnios Suvalkijoj“ versiją, kurią atliks grupė „Studentės“, Paulius ir choro studijos „Olialia“ vyriausios merginos. Pasirodymą ruošianti komandos vedlė, garsi muzikos prodiuserė Laima Lapkauskaitė sako: „Mes pristatysime pačią gražiausią dainą apie Suvalkiją ir drąsiai galiu pasakyti, kad mūsų dainos idėja ir teatralizuotas jos pateikimas bus geriausi iš penkių komandų. Tai bus stipriausia, ką esu padariusi muzikoje.“

Marijampolę taip pat palaikys pasaulio kultūrizmo čempionato II ir III vietų laimėtoja Elena Stasiukynienė. Pasak L.Lapkauskaitės, ši moteris yra tikras talentas, Suvalkijos pasididžiavimas ir geriausias žmogaus stiprios valios pavyzdys.

Tikrą muzikos bombą švystelės Klaipėdos komanda, į kurią susibūrė žymiausi uostamiesčio atlikėjai: Violeta ir Vilius Tarasovai, Stepas Januška, grupės „Pikaso“ narys Deividas ir choras „Cantare“. Visgi didžiausia klaipėdiečių dovana žiūrovams taps šešiskart pasaulio ir septyniskart Europos čempionai Klaipėdos universiteto sportinių šokių ansamblis „Žuvėdra“.

Klaipėdos komandos kapitonas estrados grandas Simonas Donskovas neslėpė susijaudinimo: „Šis projektas iš karto mane patraukė. Aš Klaipėdoje gimęs, augęs ir tikriausiai numirsiu. Kai po visų siaubų televizijoje pasiūlo tokį gražų ir šviesų projektą, negali nesutikti. Tai rimtas projektas, kuriame aš ir kiti klaipėdiečiai galėsime pademonstruoti savo meilę miestui. Man tai didelė garbė.“

Dzūkijos komandą palaikys magijos teatras „DiArchy“, o dzūkiškai uždainuos Veronika Povilionienė. Šiaulius į kovą ves šokėjas Andrius Butkus, o Panevėžį – populiarusis Radži.

Kuri komanda iškovos pirmą pergalę – Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Marijampolė ar Dzūkija, – sužinosime projekte „Lietuvos supermiestas“ jau šį sekmadienį 19.30 val. tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius