-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marius Žaliūkas su mylimąja Nora Sudaryte kalėdinės fotosesijos kadrais puoš naujų namų sienas

Modelis, knygų apžvalgininkė Nora Sudarytė (25) kartu su mylimuoju, futbolininku Mariumi Žaliūku (33) įsikūrė naujuose namuose Vilniuje. Švenčių proga pora įsiamžino jaukioje fotosesijoje, kurios kadrais puoš naujų namų sienas.
Nora Sudarytė ir Marius Žaliūkas
Nora Sudarytė ir Marius Žaliūkas / Asmeninio albumo nuotr.

Pusantrų metų romantiškus jausmus vienas kitam puoselėjantys N.Sudarytė ir M.Žaliūkas neseniai apsigyveno drauge.

„Marius yra kaunietis, ir draugystės pradžioje važinėdavo į Vilnių. Vėliau nusprendėme apsigyventi kartu. Kai žinai, kad meilė nedings, jausmai nesikeis, kad tai yra tas žmogus, ko laukti? Gyvenimas trumpas, tai kam jį švaistyti principams? Geriau būti kartu kiek įmanoma ilgiau“, – bendraudama su 15min sakė N.Sudarytė.

Asmeninio archyvo nuotr./Nora Sudarytė ir Marius Žaliūkas
Asmeninio archyvo nuotr./Nora Sudarytė ir Marius Žaliūkas

Šios Kalėdos porai jau antrosios, kurias pasitiko drauge. „Pirmosios buvo nedrąsios, kaip ir priklauso naujai porai. Aplankėm vieno tėvus, kito tėvus ir Kūčias šventėm kiekvienas su savo šeima. Šiais metais Kūčias šventėme kartu su mano tėvais. Ir man, ir Mariui, ir mano šeimai tai buvo nauja ir gražu, mat pirmą kartą prie stalo sėdėjo ne vien tik Sudariai“, – šypsosi Nora.

Ji pasakoja, kaip įprastai atrodo Kalėdos jos namuose: „Kalėdos mums yra šeimos šventė, ir tikrai jokių vakarėlių, koncertų nebūna. Aplankėme abiejų tėvus, žiūrėjome tradicinius kalėdinius filmus, pakavome dovanas ir vilkėjome tuos juokingus raštuotus megztinius. Mums tai yra Kalėdos.“

Asmeninio archyvo nuotr./Nora Sudarytė ir Marius Žaliūkas
Asmeninio archyvo nuotr./Nora Sudarytė ir Marius Žaliūkas

Nora sako, kad ir ji, ir Marius yra tiesiog įsimylėję Kalėdas, ir abu laikosi švenčių tradicijų.

„Abu nuo vaikystės „valgome“ advento kalendorius, Kalėdų rytą lankomės mišiose, nepripažįstame dirbtinių eglučių, jaučiame pareigą iki plintusų išpuošti namus lemputėmis ir Kalėdų seneliais. Taip pat kolekcionuojame pingvinų skulptūrėles – Kalėdos yra puiki proga įsigyti naują. Be abejo, viena iš tradicijų – kalėdiniai filmai. Hario Poterio maratonas, „Vienas namuose“ ir „Tegyvuoja meilė“ – mūsų topas“, – šypsosi ji.

Įsiamžino fotosesijoje

Dar belaukdama Kalėdų laiminga pora įsiamžino fotosesijoje, kurioje pozavo kartu su jųdviejų augintiniu, pudeliu Būnu. Nora ir Marius pozavo šventiškai papuoštoje fotostudijoje, naujais kadrais jiedu ketina papuošti naujų, bendrų namų sienas.

„Idėja įsiamžinti brendo jau seniai, o Kalėdos tapo puikia priežastimi tam pasiryžti. Šiuo metu mokausi „Grimo akademijoje“, ir viena iš mokytojų rekomendavo fotostudiją „Fotopastelė“. Man patiko jų darbai, susisiekėme ir padirbėjome kartu“, – pasakoja N.Sudarytė.

Asmeninio archyvo nuotr./Nora Sudarytė ir Marius Žaliūkas
Asmeninio archyvo nuotr./Nora Sudarytė ir Marius Žaliūkas

Naujos nuotraukos – įvairios: vienose Marius ir Nora pozuoja meiliai apsikabinę, kitose – jaukiai besisupdami ant sūpynių, dalyje įamžintas ir mažasis Būnas.

„Būnui vardą išrinkome žiūrėdami serialą „Dingę“. Jis – dešimties mėnesių žaislinis pudeliukas. Apie šį šunį aš svajojau jau daug metų, bet grynaveislius labai sunku rasti. Bet Marius pasiryžo man rasti tą vienintelį, ir rado. Būnas buvo mano gimtadienio dovana, o dabar yra visavertė mūsų mažos šeimos dalis. Su juo net gatve praeiti sunku – visi atsisuka ir klausinėja apie garbanių“, – šypsosi Nora.

Asmeninio archyvo nuotr./Marius Žaliūkas
Asmeninio archyvo nuotr./Marius Žaliūkas

Žvelgiant iš šono, Noros ir Mariaus santykiai atrodo tiesiog idealūs. Tai kada gi jie žengs į naują etapą – ryšis vestuvėms?

„O čia jau klausimas, kuris turėtų būti užduotas ne man, – juokiasi Nora. – Bet jei ir Mariaus paklaustumėt, jis neatsakytų – tai labai intymus ir asmeninis reikalas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius