Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meda Jonaitytė: „Tokių skyrybų, kokias išgyvenau, niekam nelinkėčiau“

„Grąžinau savo vyrui net sužadėtuvių dovanas, be jokio teismo sprendimo...“ – šį pirmadienio vakarą „Nuo... iki“ laidoje žinoma manekenė Meda Jonaitytė pirmą kartą prabils apie skyrybas su Liucijos Baškauskaitės sūnumi JAV gyvenančiu Vėju Anaya.
Meda Jonaitytė
Meda Jonaitytė / Luko Balandžio nuotr.

Meda visuomet labai kruopščiai saugojo savo asmeninį gyvenimą nuo viešumos. Buvusi viena populiariausių manekenių, dabar modelių agentūros bendraturtė Meda Jonaitytė apie savo vestuves su buvusiu krepšininku Vėju Anaya neskelbė nieko, žiniasklaida apie jas sužinojo tik joms įvykus. Tačiau praėjus vos metams po sutuoktuvių,  Meda pirmoji paprašė skyrybų. 

„Nebijau aš niekšės vaidmens. Pirmoji padariau šį sprendimą, man teko skaityti, kad mano vyras net nežino, dėl ko mes skiriamės, bet mes abu puikiai žinom, kaip mes gyvenom ir kas vyko...“ – prisipažins Meda. 

Antraštės spaudoje  skelbė, jog Medos ir Vėjo meilei pranykus liko tik meilė pinigams. Barakuda – tokia etiketė buvo klijuojama Medai ir svarstoma, ar už Amerikoje gyvenančio žinomos Lietuvoje šeimos vyro tekėjusi Meda nenorėjo pasipelnyti. Tuo tarpu Meda prisipažįsta – po šios santuokos jai neliko jokio turto.  „Gyvenu savo pačios už paskolą pirktame bute, vyrui atidaviau automobilį ir visus man pirktus papuošalus“, – sako Meda.

Meda sako, jog  niekam nelinkėtų to, ką besiskiriant jai teko išgyventi: „Atrodo, jog mano patirtis galėtų paneigti stereotipą, kad gražioms moterims puikiai sekasi santykiuose su vyrais. Iširo jau antroji mano santuoka. Nors po pirmosios su buvusiu vyru likome gerais draugais apie antrąjį to turbūt negalėsiu pasakyti.“

Medos Jonaitytės interviu – šį vakarą 19.55 laidoje „Nuo... iki..“ per LNK su Giedre Talmantiene.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius