Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Menininkė Agnė Kišonaitė pasiryžo iš 5 tūkst. panaudotų nagų lako buteliukų sukurti vitražą

Menininkė Agnė Kišonaitė toliau tęsia tradiciją kurti kiek neįprastus projektus, kuriuose atsispindi moteriškumas. Praėjusiais metais Agnė sukūrė lūpdažį milžiną iš panaudotų lūpų dažų, o šį kartą ji ryžosi panaudoti nagų lako buteliukus ir padaryti vitražą.
Agnė Kišonaitė
Agnė Kišonaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Labai džiaugiuosi, kad antrą kartą turiu galimybę dirbti su „Avon“ kompanija, nes jie man leidžia kurti ir nesikiša į procesą. Praėjusį kartą kūrėme lūpdažį milžiną, o šį kartą kilo idėja panaudoti nagų lako buteliukus. Būsimas projektas, manoma, užtruks apie pusantro arba du mėnesius. Kviesime moteris atnešti ar atsiųsti panaudotus nagų lako buteliukus, o iš jų sukursime vitražą pagal mano paveikslą“, – portalui Žmonės.lt sakė A.Kišonaitė.

Agnė atviravo, kad paveikslą baigė vos prieš kelias dienas. Paveiksle pavaizduotos lūpos, kurios pučia stiklą. „Jo pavadinimas yra „Stiklapūtė“. Kodėl toks paveikslas? Praėjusį kartą buvo lūpdažis, tai norėjosi eiti ta linkme. Nupiešiau lūpas, tada pagalvojau, kaip galima juos susieti su vitražu. Tuomet pridėjau tą tūbelę, pro kurią yra pučiamas stiklas“, – pasakojo menininkė.

Menininkė juokėsi, kad praėjusiam projektui buvo gan sunku surinkti norimą kiekį lūpų dažų, todėl buvo kreiptasi į kolegas kaimyninėse šalyse. „Manau, kad šį kartą bus lengviau,  nes pasirodo, kad moteris per metus sunaudoja du lūpdažius, tačiau nagų lako buteliukų kiekviena sunaudoja žymiai daugiau. Tikiu, kad nereikės šįkart kreiptis pagalbos, moterys bus aktyvios“, – teigė A.Kišonaitė. Buteliukus atsiuntusios ir atnešusios moterys bus skatinamos dovanomis. 

A.Kišonaitė pasakojo, kad būsimo vitražo matmenys – 110x170 cm, o jam sukurti ketinama panaudoti 5 tūkst. panaudotų nagų lako buteliukų. Agnė sakė, kad jos kūryba yra labai moteriška, joje dominuoja ryškios spalvos. Ji pati prisipažino, kad mėgsta naudoti ryškių spalvų kosmetiką, todėl ir paveiksle tas atsispindi. Agnė prisipažino, kad dar nežinanti, kur bus vitražas, tačiau yra tvirtai įsitikinusi, kad efektas, kuomet šviesa bus nukreipta į būsimą vitražą, bus įspūdingas.

Šis naujas projektas yra pradedamas tuo pačiu metu, kai kosmetikos kompanija moterims pristato naujos kartos nagų laką su geliniu efektu.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius