Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Menininkę Agnę Kišonaitę vestuvių proga sveikino ir jos bičiulė Šorena

Rugpjūčio 15 dieną Vilniaus Šv.Kryžiaus bažnyčioje savo gyvenimus amžinais meilės saitais susiejo menininkė Agnė Kišonaitė (32) ir jos sužadėtinis, informacinių technologijų specialistas Mantas Kubilius (32). Šią dieną pora pasirinko neatsitiktinai, mat kaip tik per Žolinę prieš ketverius metus įvyko lemtinga Agnės ir Manto pažintis.
Agnė Kišonaitė ir Mantas Kubilius
Agnės Kišonaitės ir Manto Kubiliaus vestuvės. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Į vestuvių šventę Vilniuje susirinko artimiausi poros draugai ir šeimos nariai, o liudininkais tapo jaunikio sesuo Vaiva su vyru Domu. Tarp svečių buvo matyti ir gera Agnės bičiulė Šorena Džaniašvili su vyru Audriumi Bružu.

Vestuvių dieną Agnė vilkėjo savo pačios kurtą suknelę su jos paveikslo fragmentu, kuris buvo matomas ir ant jaunikio peteliškės.
`orena Džaniaavili ir Audrius Bružas
Šorena Džaniašvili ir Audrius Bružas

Po vestuvių moteris pasirinko vyro pavardę, tačiau savo kūrybinėje veikloje ir toliau prisistatinės mergautine Kišonaitės pavarde.

„Mums svarbiausia buvo ceremonija bažnyčioje, o jau paskui važiuosime į mūsų pasirinktą šventės vietą. Viskas vyks lauko kavinėje, tad visas vestuvių balius bus laisvas, neįpareigojantis, su geru virėju, didžėjumi, šokiais ir maloniais pokalbiais“, – portalui Žmonės.lt atskleidė A.Kišonaitė.

Sutuoktiniai netrukus po vestuvių išvyks pailsėti į Nidą, o medaus mėnesį nukels į lapkričio mėnesį, kuomet skris į šiltus kraštus.

Agnė Kiaonaitė
Agnė Kišonaitė pati susikūrė savo vestuvinę suknelę

Mylimajam – tik komplimentai

Nors Agnės mylimasis nėra menininkas, ji tikina, kad būtent Mantas yra didžiausias jos palaikytojas ir rėmėjas. „Jis mane palaiko ir skatina, nes jo tėtis yra dailininkas, o ir pats Mantas turi gerą skonį, supratimą“, – portalui Žmonės.lt pasakojo A.Kišonaitė.

Agnės Kiaonaitės ir Manto Kubiliaus žiedai
Agnės Kišonaitės ir Manto Kubiliaus žiedai

Pašnekovė juokiasi, kad ką tik jos vyru tapęs Mantas yra realistiškesnis žmogus nei ji, tačiau ir jam netrūksta kūrybinio polėkio. „Mane sužavėjo jo intelektas, požiūris į kūrybą, į gyvenimą, į moterį... Jis tikrai labai žavus vyras. Nuo pirmos akimirkos mūsų „laukai“ sutapo, o nuomonės niekuomet neišsiskyrė“, – džiaugėsi Agnė.

Po pažinties praėjus daugiau nei trejiems metams, pora susižadėjo. Savo mylimajai Mantas pasipiršo per praėjusias Kalėdas, kuomet su tėvais viešėjo Klaipėdoje. „Dviese nuvažiavome į senamiestį ir jis man netikėtai ir labai nuoširdžiai pasipiršo“, – džiaugsmo kupiną akimirką prisiminė Agnė.

Agnė Kiaonaitė ir Mantas Kubilius
Agnė Kišonaitė ir Mantas Kubilius

Įsimintinas ir jaukus mergvakaris

Nors dažnai nuotakos prieš vestuves pradeda pernelyg jaudintis dėl suknelės, šventės detalių, šukuosenos ar net vyro, A.Kišonaitė tikino neturėjusi nei mažiausių dvejonių ar nerimo. „Net nesuprantu, kodėl man to jaudulio nebuvo. Viskas labai natūraliai ir lengvai ėjosi“, – džiaugėsi Agnė.

Likus kelioms savaitėms iki vestuvių, menininkės draugės jai surengė mergvakarį, kuris Agnei labai patiko. „Vakaras buvo labai smagus, nes visos merginos apsirengė mano kurtais rūbais, plaukiojome Nerimi. Jos viską sukūrė labai romantiškai ir gražiai. Buvo be galo linksma, labai džiaugiuosi, kad turiu tokias drauges“, – sakė vedybinį gyvenimą pradėjusi A.Kišonaitė.

Agnė Kiaonaitė ir Mantas Kubilius
Agnė Kišonaitė po ceremonijos pasirinko mylimojo Manto Kubiliaus pavardę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius