-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Merūnas Vitulskis apstulbo išvydęs, ką ant ledo išdarinėja žmona Erika

Projekto „Šokiai ant ledo“ dalyviams dabar svarbiausia – tobulėjimas ant ledo, o kad tą pasiektų, treniruotėms skiria visą savo laiką.
Merūnas Vitulskis
Merūnas Vitulskis / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Vienos iš labiausiai atsidavusių projekto dalyvių Erikos Vitulskienės vyras dainininkas Merūnas teigė, kad jų šeimoje dėl vykstančių intensyvių pasiruošimų ledo šou, niekas nepasikeitė. „Mes visada dienos metu būname atskirai, kiekvienas dirbame savo darbus. Nors laisvo laiko mažai, mums lieka vakarai“, – pasakojo Merūnas.

Apie kartu praleistą laiką, M.Vitulskis daug neužsiminė: „Ypatingų tradicijų neturime, filmus retai kada žiūrime, nes Erika to nemėgsta, o aš  savo gastrolėse jau, tikriausiai, visus peržiūrėjau“, – juokėsi dainininkas.

LNK projekto „Kelias į žvaigždes 2“ nugalėtojas pasakojo, jog turi bendrų pomėgių su Erika, tačiau pastaruoju metu tiesiog leidžia laiką kartu. „Nuo kovo 3 dienos vėl išvažiuosiu darbo reikalais, todėl tiesiog mėgaujuosi su mylimąja praleistu laiku. Namie darbų neaptarinėjame,  neseniai vykusį mano gimtadienį taip pat pažymėjome labai ramiai ir simboliškai“, – atviravo atlikėjas.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Erika Vitulskienė ir Andrejus Bekho
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Erika Vitulskienė ir Andrejus Bekho

Merūnas labai džiaugiasi Erikos dalyvavimu projekte. Vyras supranta, jog tai tikras gyvenimo iššūkis, todėl Erikai tiesiog būtina atiduoti visą save. „Tai labai reta ir puiki galimybė. Mes ilgai diskutavome apie šį projektą, todėl labai džiaugiuosi, jog ji sutiko dalyvauti. Erika labai mėgsta sportą, todėl neabejoju, kad jai tai bus nuostabus išbandymas“, – sakė M.Vitulskis.

Po premjerinio Erikos ir jos partnerio pasirodymo projekte, Merūnas įčiuožė į ledo areną su gėlių puošte ir pasveikino savo žmoną su pirmuoju pasirodymu. Dainininkas labai didžiuojasi savo gyvenimo drauge: „Jos pirmasis pasirodymas nustebino mus visus: artimuosius, draugus, dalyvius, o ypač mane. Tai buvo kažkas nuostabaus.“

„Šokių ant ledo“ dalyvių sugebėjimus galėsite išvysti kovo 2-ąją 19.30 val. per LNK.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Erika Vitulskienė ir Merūnas Vitulskis
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Erika Vitulskienė ir Merūnas Vitulskis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius