Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Merūno nuotykiai „La Scala“ operos teatre bus paviešinti jau šį šeštadienį

Šį šeštadienį 11.00 transliuojamoje Lietuvos ryto TV laidoje „Išjunk siurblį“ svečiuosis dabar Lietuvos muzikos ir teatro akademijos ketvirtame kurse studijuojantis Merūnas Vitulskis, neseniai sugrįžęs iš saulėtos Italijos. Atlikėjas ten dalyvavo prestižiniame garsaus visame pasaulyje „La Scala“ operos teatro rengtame konkurse, kuris ne vienam dabar garsiam operos solistui atvėrė vartus į tarptautinį pripažinimą. Kaip sekėsi Merūnui, kurį į šį konkursą vykti paragino maestro Virgilijus Noreika? Merūno Vitulskio balsą galėsite išgirsti ir laidoje „Išjunk siurblį“.
Merūnas
Merūnas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Labdaringame laidos aukcione televizijos žiūrovai šįkart galės bandyti įsigyti šventišką ir jau originaliai papuštą eglutę, kurią padovanojo meno galerija „Aukso avis“. Aukcione surinktos lėšos keliaus Vilniaus 2-ųjų vaikų globos namų saviraiškos kambariui įrengti.

Laidoje žiūrovų laukia išskirtinis knygos apie Vytautą Kernagį – „Nes nežinojau, kad tu nežinai“ pristatymas, kurio metu bus galima pamatyti dar niekur nerodytus kadrus iš maestro koncertų.
Šią knygą pristatys „Lietuvos ryto“ apžvalgininkė Rūta Noreikatė – Oginskaitė.

„Sveikam kūne – sveika siela“, – teigia vienuolis Pijus, kuris laisvalaikiu kilnoja svarmenis Žydrūno Savicko sporto klube. O štai dar viename sveikatingumo centre laidos žurnalistai užtiko visą „Mažojo teatro“ komandą su Audriumi Bružu priešakyje. Kodėl jie ir čia yra neišskiriami sužinosite laidos metu. Kaip pasirinkti tinkamą klubinio sporto programą patars patyrę specialsitai.

Artėjant pietų metui galėsime žvilgtelti dar į vieną naują knygą – „Beatos virtvė“. Čia rasite buvusios TV laidų vedėjos, šiuo metu gyvenančios Londone ir auginančios du vaikus,  Beatos Nicolson  receptus.

Išsami savaitgalio spaudos apžvalga, dekupažo pamoka, astrologionė Vaivos Budraitytės kitos savaitės prognozė ir „Šokoledo“ merginos jau šį šeštadienį 11 ryte per Lietuvos ryto TV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius