-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mia išplatino pranešimą: „Tas žmogus, apsimetęs mano vadybininku, vilioja pinigus“

Vilija Pilibaitytė-Mia perspėja, kad jai žinomas, bet asmeniškai nepažįstamas žmogus prisistato jos vadybininku, neva organizuoja jos koncertus ir vilioja iš žmonių pinigus. Atlikėja tikina neturinti jokio vadybininko ir ragina saugotis jos vardu prisidengiančio asmens.
Vilija Pilibaitytė-Mia
Vilija Pilibaitytė-Mia / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Informaciją apie neva jai atstovaujančiu prisistatantį asmenį Mia išplatino internete. „Noriu visus užsakovus perspėti, kad vadybininke dirbu pati sau. Nėra jokio kito žmogaus, kuris atstovautų man ir mano grupei „NightLife“. Dėl koncertinių reikalų prašau susisiekti su manimi, nes jau buvo atvejų, kai mano vadybininku apsimetęs žmogus pasiėmė avansą ir, apgavęs žmones, dingo...“, – paskelbė Mia. Savo pranešime ji įvardino ir asmens pavardę. Su juo portalui Žmonės.lt susisiekti nepavyko – vyras neatsiliepia telefonu.

Žmonės.lt Mia pasakojo, kad antradienį su ja susisiekė užsakovė iš Jonavos, kuri ir užsiminė, kad jos koncertą organizuoti bandė vadybininku prisistatęs vyriškis.

Jo net nesu mačiusi akyse. Kartą jis man skambino – siūlė koncertuoti, bet aš negalėjau.

„Tas žmogus, apsimetęs mano vadybininku, vilioja iš žmonių pinigus. Viskas paprasta: jis bendrauja telefonu, sulaukia, kada jam perveda pinigus už koncertą...“ – paaiškino Mia.

Paklausta, ar pati pažįsta šį neva vadybininką, Mia tikino neregėjusi jo akyse:  „Jo net nesu mačiusi akyse. Kartą jis man skambino – siūlė koncertuoti, bet aš negalėjau.“

O į klausimą, ar nebandė problemos spręsti teisiniu būdu, Mia sakė nežinanti, kaip: „O kaip man su tuo kovoti, jei nesu žmogaus net akyse mačiusi? Negaliu net jo nuotraukos pažiūrėti „Facebook‘e“ – nežinau, kaip jis atrodo! Aš nenukentėsiu, bet nukentės tie, kurie mano koncertus užsakys pas šį žmogų.“

Panaši istorija Miai jau buvo nutikusi pernai – Žmonės.lt rašė, kad prisistatęs Mios vadybininku asmuo organizavo jos koncertą verslininkės Ingos Budrienės renginyje. Tąkart pažadų netesėjęs „vadybininkas“ užsakovams ilgą laiką negrąžino 2 tūkst. litų avanso.

 
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius