Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mia sužadėtuvių žiedo ropodama ieškojo kanalizacijos šulinyje?

Seksualiausia metų moterimi išrinkta dainininkė Mia paskelbė apie savo skyrybas su sužadėtiniu verslininku Radvilu Bubeliu. Neseniai kalbėjusi apie vestuves ir bendrą ateitį su Radvilu, Mia išdėstė visas skyrybų peripetijas. Esą nesutapo jos ir Radvilo charakteriai, santykiams sutrukdė ambicijos ir taip toliau, ir taip toliau. Tačiau įdomiausia, kad Mia paskelbė išmetusi Radvilo jai dovanotą sužadėtuvių žiedą su briliantu, kuris kainavo net penkiolika tūkstančių litų!
Mia ir Radvilas
Mia ir Radvilas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Tačiau netikėtai į LNK laidos „Kažkas atsitiko“ redakciją paskambino pilietis, nenorintis atskleisti savo vardo, ir pasakė neva žinantis, kur Mia išmetė žiedą. Esą Mia žiedo visai neišmetė, o pametė! Liudininkas pasakojo, kad pamatė dainininkę raudančią ir ropojančią ant grindinio bei ieškančią prabangaus žiedelio vienoje Vilniaus miesto gatvelėje.

Į redakciją paskambinęs tos pačios gatvės gyventojas kitą dieną pro savo buto langus pamatė tarnybinius automobilius, iš kurių lipo santechnikų brigada. O jiems iš paskos ir Mia. Santechnikai atidarė kanalizacijos šulinių dangčius, rausė žemę, bandydami rasti vertingą žiedą su briliantais. Liudininkas pasakojo, kad pasitelkus specialistus paieškos tęsėsi net tris paras!

Mios žiedo paieškos ir tiksli vieta, kur šiuo metu gali rūdyti dainininkės sužadėtuvių žiedelis, bus atskleista jau pirmadienį 20.30 val. LNK laidoje „Kažkas atsitiko“ su Oksana Pikul ir Karoliu Sakalausku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius