-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Miegamojo duris pravėrus...

Garsūs, žavūs, seksualūs... Be abejonės, šios įžymybės turi daug intymių paslapčių, kurias taip smalsu sužinoti kiekvienam mirtingajam.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / Scanpix nuotr.

Kim Kardashian (30)
Meilės guolio interjero dizainerė

Ši skandalinga mergužėlė mėgsta kurti jaukią ir romantišką nuotaiką savo miegamajame. Kim pati sukūrė šio kambario interjerą su itin prabangia lova. „Mano miegamajame vyrauja senojo Holivudo stilius. Siena, prie kurios stovi lova, padaryta iš antikinių veidrodžių“, – interjero dizainerio sugebėjimų neslepia Kim.

Scanpix nuotr./Justinas Timberlake’as
Scanpix nuotr./Justinas Timberlake’as

Justinas Timberlake’as (29)
Seksas be muzikos

Tikriausiai daugumai porų romantiška aplinka asocijuojasi su žvakėmis, lyrine muzika ir prislopinta šviesa. Deja, simpatiškasis dainininkas Justinas Timberlake’as prisipažino, jog neapkenčia mylėtis skambant muzikai, mat intymaus akto metu išgirdęs jos garsus, atlikėjas nesąmoningai stengiasi pataikyti į ritmą.

Scanpix nuotr./Tomas Cruise’as
Scanpix nuotr./Tomas Cruise’as

Tomas Cruise’as (48)
Atsitiktiniai santykiai jo nedomina

„Seksas – nuostabus dalykas tik tuo atveju, jei su partneriu sieja artimi santykiai. Jei to nėra, intymieji santykiai manęs nedomina“, – prisipažįsta Tomas, prieš kelerius metus bylinėjęsis su korporacija, kuri prekiavo sekso žaisliuku, išoriškai labai panašiu į žinomą aktorių. Tomą labiausiai įžeidė tai, kad pikantiško žaisliuko gamintojai su juo nepasitarė.
Katie Holmes (31) turėtų akylai saugoti tokį vyrą, juk šiais laikais taip maža stipriosios lyties atstovų, kurie svajoja apie seksą tik su savo žmona.

AOP nuotr./Pierce’as Brosnanas
AOP nuotr./Pierce’as Brosnanas

Pierce’as Brosnanas (57)
Pusryčiai į lovą

Vienas iš seksualiausių pasaulio vyrų – romantikas ne tik ekrane, bet ir gyvenime. Neseniai jis prisipažino, kad savo žmonai Keely Shaye Smith (47) kasryt atneša pusryčius į lovą su pamerkta gėle. „Pradėjau tai daryti dar tada, kai mudu vaikščiojom į pasimatymus“, – teigia aktorius, su Keely pradėjęs susitikinėti dar 1994-aisiais.

AOP nuotr./Kim Catrall
AOP nuotr./Kim Catrall

Kim Catrall (54)
„Atsakykite į vyro glamones“

Nors tikrąjį seksualumą ši aktorė pajuto tik įžengusi į penktąją dešimtį, ji laikoma viena iš geidžiamiausių moterų Holivude. „Kad išgarsėtum kaip ypatinga meilužė, viso labo tereikia atsakyti į partnerio glamones. Tai – ne tik didžiulė dovana vyrui, bet ir puiki seksualinė patirtis moteriai“, – įsitikinusi aistringoji „Sekso ir miesto“ žvaigždė. Aktorės manymu, didžiausia moterų problema lovoje ta, kad jos yra pernelyg drovios ir susikausčiusios.

Scanpix nuotr./Deborra Lee Furness
Scanpix nuotr./Deborra Lee Furness

Deborra Lee Furness (55)
Ją jaudina personažų kostiumai

Gražuolio aktoriaus Hugho Jackmano (42) žmoną ypač jaudina persirenginėjimas. Ji dažnai prašo vyro, kad šis persirengtų kostiumais, kuriuos parsineša iš filmavimo aikštelės. „Kartą filmavimo metu teko vaidinti kalinį ir man padarė laikiną tatuiruotę. Kai grįžau namo, žmona valiūkiškai šypsodamasi prašė, kad jos nenusiplaučiau iki nakties“, – aistringų žmonos pomėgių neslepia Hughas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius