Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milda Bartašiūnaitė Egipte sulaikyta su 12 kilogramų tabako (papildyta sausio 1 d.)

M. Bartašiūnaitė (30) – ir Afrikoje M. Bartašiūnaitė. Taip turbūt būtų galima pasakyti po sekso reikalų ekspertės Mildos viešnagės Egipte.
Milda Bartašiūnaitė
Milda Bartašiūnaitė / Asmeninio albumo nuotrauka
Asm. albumo nuotr./Milda Bartašiūnaitė Egipte
Asm. albumo nuotr./Milda Bartašiūnaitė Egipte

Nuotykius mėgstanti moteris, Dahabo kurorte atostogavusi su vyru Sauliumi (40) ir sūnumi Vėjumi (4), neišvengė netikėtumų. „Egipte nusipirkau 12 kilogramų tabako kaljanui. Kaip ir reikėjo tikėtis, pasienio kontrolės punkte mano lagaminą nusprendė papildomai patikrinti. Pasienietis ramiu snukiu pareikalavo 100 baksų kyšio. Gerai, kad mano draugas Lietuvoje bagažo patikros skyriuje dirba, atsiminiau, kaip jis sakė, kad iš šalies galima išgabenti, kiek nori legalių prekių, tik įsivežti ribotais kiekiais... Taigi, arabas liko be kyšio“, – juokiasi Milda.

Asm. albumo nuotr./Milda Bartašiūnaitė Egipte
Asm. albumo nuotr./Milda Bartašiūnaitė Egipte

Afrikoje Milda su namiškiais patyrė ir daugiau linksmų nuotykių. „Vieną vakarą prie pokerio stalo susipažinau su Lenkijos olimpine buriuotojų komanda. Po treniruotės su vyrukais dvi dienas negalėjau pakilti iš lovos. Tuo metu labai pravertė Andriaus Šedžiaus dovanotos šlepetės. Ačiū jam už tai“, – šypteli pašnekovė.

Kitas netikėtumas sekso ekspertės laukė po pažinties su 5 žvaigždučių viešbučio „Hilton“, kuriame ji gyveno, personalu. Egiptiečiai įkalbėjo lietuvaitę pasidaryti „grožio“ procedūrą. „Man buvo atlikta skausminga depiliacija su siūlu. Sutapimas ar ne, tačiau kitą dieną po šios „grožio“ procedūros veidą išbėrė bjauriais pūlingais spuogais, kurie manęs nepalieka iki šiol“, – atsidūsta Milda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius