Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milda Bartašiūnaitė: „Pagimdžiusi patyriau orgazmą“

„Gimdymas ir vaikelio laukimas yra kažkas švento, kas duota motinai, ir tik ji gali tai ištverti“, – šį pirmadienį 19.40 val. laidoje „Be grimo“ tikins grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė. Diskusijoje tema „Kartu pradėjome, kartu ir pagimdykime“ dalyvaudama garsenybė garsiai ir atvirai išsakys šiais laikais jau mažai populiarią mintį – gimdymas yra tik moterų reikalas. Ingrida įsitikinusi, kad vyrui nereikėtų dalyvauti gimdyme, nes jaudindamasis ir, neduok Dieve, dar nualpdamas labiau trikdo visą procesą, o ne padeda.
Milda Bartašiūnaitė
Milda Bartašiūnaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Patirtą beprotišką jaudulį gimdymo palatoje prisimins ir šokėjas Deividas Meškauskas: „Aš tik sėdėjau, tylėjau ir laukiau.“

Aštri diskusija tarp susirinkusiųjų užvirs vos prasidėjus TV3 pokalbių laidai „Be grimo“. Vieni bus įsitikinę, kad vyrui nėra ko landžioti ten, kur visus amžius buvo tik moterys, o joms nėra reikalo versti vyrus dalyvauti šiame procese. Kiti bus įsitikinę, kad vyras, dalyvavęs pradedant vaikelį, privalo padėti jam ateiti į šį pasaulį.

Tuo tarpu neseniai tėčiu tapęs grupės „Skamp“ narys Viktoras Diawara pasakos dalyvavęs gimdyme ne todėl, kad prašė žmona. Atvirkščiai, vyras atsiklausė jos leidimo: „Aš to norėjau ir paklausiau, ar galiu.“ O „patrulis” Algirdas Radzevicius, nedalyvavęs žmonos gimdyme, prisipažins, kad nors sūnus jau ūgtelėjęs, pats tik neseniai suvokė esąs tėtis ir turintis sūnų.

Studijos svečiai nevengs diskutuoti ir apie tai, kas dažnai kelia nerimą būsimiems tėčiams, svarstantiems, ar po gimdymo palatoje matytų vaizdų dar galės žvelgti į savo vaikų mamą kaip į moterį, ar nedings seksualinis potraukis. V.Diawara įsitikinęs, kad jei vyras iš anksto jaučia tokią baimę, tai šeimai yra kažkas negerai.

Vis dėlto faktą, kad pasitaiko atvejų, kai dalyvavę gimdyme kai kurie vyrai nebegeidžia savo moters, pripažins ir studijoje dalyvausiantys medikai.

Tuo tarpu sekso eksperte save vadinanti bei aštriomis kalbomis garsėjanti Milda Bartašiūnaitė visus nustebins garsiai pareikšdama: „Aš orgazmą patyriau pagimdžiusi!“

Karšta diskusija ir dar negirdėtos išpažintys laidoje „Be grimo“ –  jau šį pirmadienį, sausio 25 dieną, 19.40 val. per TV3. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius