-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Milda – „Susitikime virtuvėje“ rekordininkė, uždirbusi beveik 2000 litų!

Keturioliktosios TV3 žaidimo „Susitikime virtuvėje“ varžybos buvo išskirtinės. Jose varžęsi dalyviai gamino vien tik varškės pyragus. Jų nugalėtoja tapo 27 metų vilnietė Milda Lasauskaitė, kuri kepė varškės pyragą „Milda“.
„Susitikime virtuvėje“ – Milda ir Linas
„Susitikime virtuvėje“ – Milda ir Linas / TV3 nuotr.

Jau nuo pirmosios gaminių pardavimo dienos „Iki“ parduotuvėse Milda toli paliko savo konkurentę ir pasiekė rekordą. Ji pelno uždirbo daugiausiai iš visų iki šiol dalyvavusiųjų kulinarijos žaidime –1914, 54 litų.

Milda patinkančius receptus kruopščiai surašo į užrašų knygelę. Ypač vertina tuos receptus, kuriuos paveldėjo iš mamos ir močiutės. Ne išimtis ir varškės pyrago „Milda“ receptas. Jo kvapas ir skonis merginai primena tėvų namus, nes mama šį pyragą kepa nuo vaikystės.

„Gaivaus varškės pyrago gabalėlis ir arbatos puodelis – geriausia poilsio minutė“, – sako personalo specialiste valstybės įstaigoje dirbanti mergina.

Nors Milda pati sau valgio dažnai neruošia, bet kai tik turi progą, gamina su didele meile ir ypatingai susikaupusi.

Kūrybiška mergina laisvalaikiu imasi rankdarbių – dekupažo, kartą per savaitę eina į šokių pamokas. O daugiausiai savo laiko Milda skiria kurtų veislės šuniui Pjerui.

Jau kitą savaitę TV3 žaidime „Susitikime virtuvėje“ prasidės superpusfinaliai. Nuo antradienio kiekvieną vakarą 18.25 val. susikaus trys savo konkurentus kas savaitę nugalėję dalyviai. Jų gaminius vertins ne laidos vedėjas Linas, o speciali penkių žmonių komisija. Kam pavyks patekti į superfinalą, sužinosite jau visai netrukus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius