Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milijonieriaus Andriaus Šedžiaus namuose gyvena jau kita gražuolė (papildyta birželio 5 d.)

Pamenate neseniai žiniasklaidą apskriejusį skandalą, kai iš Seimo nario milijonieriaus Andriaus Šedžiaus namų tik rankšluostuku prisidengusi išlėkė dainininkė Irma Jurgelevičiūtė? Galite tai pamiršti, nes Andriaus namuose gyvena jau kita gražuolė – net trylika metų už politiką jaunesnė tamsiaplaukė Beata.
Beata Skaisgirytė ir Andrius Šedžius
Beata Skaisgirytė ir Andrius Šedžius / Žurnalo "Privatu" viršelis

Vardas, pavardė: Beata Skaisgirytė.
Gimimo data, vieta: 1988 07 19, Kaunas. 21 m.
Šeima, kurioje gimė: tėvai – Ilona ir Deimantas, vyresnioji sesuo – Eglė, jaunesnysis brolis – Rokas.
Išsilavinimas: studijuoja kinezaterapiją.

Beata, rudenį prasidės šokių projektas, kuriame Tu dalyvausi. Tavo partneriu tapo A. Šedžius. Ar apsidžiaugei?

Man patiko šis pasiūlymas. Iš pradžių baiminausi, kaip mes sutarsime, tačiau dabar net neabejoju, kad būsime puiki komanda. Andrius labai užsispyręs, stengiasi per repeticijas. Šokti mums sekasi tikrai neblogai.

G.Žilinsko nuotr./Beata Skaisgirytė
G.Žilinsko nuotr./Beata Skaisgirytė

Andriaus namai pamažu tapo ir Tavo namais. Kieno idėja buvo, kad Tu čia apsigyventumei?

Andriaus. Jis man pasiūlė, o aš pagalvojau: „Kodėl gi ne?“ Mums abiem taip patogiau, nes kartu važiuojame į repeticijas.

Net neabejoju, kad girdėjai Lietuvą apskriejusį skandalą, kai buvo „pričiupta“ iš Andriaus namų išbėgusi dainininkė I. Jurgelevičiūtė. Nebijai, kad Tau nutiks panašiai?

Girdėjau (juokiasi). Aišku, kad bijau, todėl stengiuosi vaikščioti apsirengusi (juokiasi). Viskas priklauso tik nuo manęs. Jei leisčiausi būti išprovokuota – galėtų ir apie mane sukurti neblogą reportažą. Tačiau aš tikrai nevaikščiosiu įsisupusi į rankšluostuką.

Puikiai žinai, kad šiuo metu Andriaus širdis laisva. Maža to, jis išvaizdus, galantiškas, turtingas vyras. Pas jį Tu gyvensi mažiausiai pusmetį. Nekyla minčių, kad vieną dieną vis dėlto būsi suviliota?

Niekada negali žinoti...

Kiek žinau, turi vaikiną. Kaip jis reaguoja, kad Tu naktis leidi svetimo vyro namuose?

Jis reaguoja labai audringai, bet su šia situacija teks susitaikyti, juk tik pusę metų gyvensiu su Andriumi. Mano draugas mane kontroliuoja, kiekvieną vakarą skambina pasiteirauti, ką veikiu. Ir gerai, kad kontroliuoja, jam turbūt tada ramiau. Aš nuo draugo nieko neslepiu.

Papasakok, kokį įspūdį Tau paliko Andrius.

Jis labai rūpestingas. Su manim Andrius elgiasi kaip su karaliene. Man jis atrodo labai nuoširdus, geras žmogus, be galo maloniai su manimi bendrauja. Ir labai užsiėmęs vyras – jo mobilusis telefonas nuolat skamba. Jei atvirai, Andrius truputį mergišius atrodo. Jis mėgsta flirtuoti ir turi didžiulę silpnybę moterims. Sakyčiau, Andrius – pasiutęs vyras.

Nebuvo į namus parvedęs kokios panelės?

Kol kas dar ne.

O kaip reaguosi, jei taip nutiks? Vis dėlto Tavo ir Andriaus miegamieji visai greta.

Tam ir buvo sukurti ausų kamštukai (juokiasi).

„Jei atvirai, Andrius truputį mergišius atrodo. Jis mėgsta flirtuoti ir turi didžiulę silpnybę moterims. Sakyčiau, Andrius – pasiutęs vyras.“

Andrius Šedžius (34): prieš visas Beatos pagundas aš atsilaikysiu

„Apie Beatą galiu pasakyti tik daug pačių geriausių žodžių. Ji žavinga, protinga, elegantiška, seksuali... Kiekvieno vyro akį trauktų jos plastiškas kūnas. Kai pirmoje šokių pamokoje pamačiau, kaip Beata gali susiraityti, tai neįsivaizduoju, koks vyras įstengtų atsispirti tokiam vaizdeliui“, – sako Seimo narys.

Andriau, iš pradžių savo namuose buvai apgyvendinęs Irmą, o dabar Beatą. Vėl kils daug kalbų...

G.Žilinsko nuotr./Beata Skaisgirytė ir Andrius Šedžius
G.Žilinsko nuotr./Beata Skaisgirytė ir Andrius Šedžius

Juk aš ją pakviečiau į savo namus, o ne į savo lovą! Nejaugi dėl to, kad Irma po gatvę lakstė su rankšluosčiu, aš į savo namus nebegaliu pakviesti svečių? Beatą juose gyvena tikrai ne tam, kad ją suviliočiau.

Esi tikras, kad atsispirsi jos grožiui?

Į šokių projektą, kaip ir kiekvieną kitą veiklą, kurioje dalyvauju, žiūriu labai atsakingai, tad kol nesibaigs projektas, Beata gali būti rami – aš jos į lovą tikrai nesitempsiu. Ji gali mane vilioti, kiek tik nori, bet prieš visas jos pagundas aš atsilaikysiu. O kai projektas baigsis... Matysim, kaip viskas bus.

Andriau, per pokalbį ne kartą užsiminei, kad į šokių projektą eini iškovoti nugalėtojo vardą.

Net neturiu kitų minčių. Kai aš kažko imuosi, visuomet siekiu geriausio rezultato. Niekada neinu kariauti su nuleista vėliava.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius