Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milijonieriaus Antano Guogos mylimoji Aistė: „Noriu kurti šeimą – man gražu, kai vaikai gimsta santuokoje“

„Žinok, mes vis tiek būsime kartu!“ – taip pirmą pažinties vakarą tarė verslininkas, pokerio žaidėjas Antanas Guoga (38). Laimingoji, kuriai buvo skirti šie žodžiai, – šiuo metu psichologiją studijuojantis modelis Aistė Šlapokaitė (31). O kai šalia milijonieriaus pasirodo moteris, įprasta svarstyti, ar draugystė – ne iš išskaičiavimo, rašo žurnalas „Stilius“.
Antanas Guoga su mylimąja Aiste Šlapokaite
Antanas Guoga su mylimąja Aiste Šlapokaite / Luko Balandžio nuotr.

Aistė Šlapokaitė pripažįsta, kad jos mąstymas – tradicinis: „Noriu ištekėti, kurti šeimą, man gražu, kai vaikai gimsta santuokoje. Anksčiau sakydavau, kad norėčiau jų net keturių.“ Aistė tikina, kad gali kalbėti apie bet ką – ji neturi paslapčių. Nenauja jai ir mintis, kad moterys siekia turtingų vyrų dėmesio.

„Natūralu, kad žmonėms gali taip atrodyti. Ypač Lietuvoje į tai žiūrima siaurai – moteris dėmesį vyrui rodo tik tuomet, jei jis yra pasiturintis. Bet kad taptum turtingas, juk reikia tam tikrų būdo savybių. Žmogus privalo tikėti savimi, turėti svajonių ir ambicijų, žavesio, būti stipri asmenybė, mokėti bendrauti. Argi šie bruožai nežavi moterų? Turtas – jau tik rezultatas. Kol jį pasieki, reikia nueiti ilgą kelią, kuris įveikiamas ne kiekvienam“, – „Stiliui“ kalbėjo Aistė Šlapokaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius