-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milžiniškos krūtinės savininkė Busty Heart planuoja prašyti Lietuvos pilietybės

LNK žiūrovai pastarąsias savaites galėjo pamatyti didžiausių krūtų kelionę po Lietuvą. Vieni paklaiko, kiti pašiurpo, treti susižavėjo. Tačiau šį pirmadienio vakarą infošou KK2 žiūrovai išgirs kvapą gniaužiančią nuoširdžią jautrios moters Susanos Sykes, kuri prisistato Busty Heart pseudonimu, išpažintį.
Tomas Ališauskas ir Susan Sykes
Tomas Ališauskas ir Susan Sykes / LNK nuotr.

Žmonės.lt jau rašė apie Busty Heart viešnagę Vilniuje.

Susana KK2 laidoje prisipažins, kad buvo metas, kai svajonių žemėje Amerikoje ji su savo draugu gyveno automobilyje. Tuo metu dvidešimtmetė Susana dar neturėjo milžiniškų krūtų ir gyveno Bostone. Mergina ant stulpo pamatė skelbimą apie siūlomą darbą šokti striptizą. Susanai mirtinai reikėjo pinigų, todėl ji sutiko. Tačiau apie posūkius apie stulpą sužinojo Susanos sesuo ir paskundė mamai. 

Susanos Sykes proseneliai Baltromiejus ir Stefanija į Ameriką atvyko Pirmojo pasaulinio karo metu. Nusipirko fermą ir augino kalakutus. Susanos proseneliai mažąją amerikietę mokė lietuvių kalbos. Mergaitė mokėjo kelis žodžius lietuviškai, tačiau kai Susanai suėjo šešeri, jos proseneliai iškeliavo Anapilin ir mergytė liko augti amerikietiškoje aplinkoje.

Pirmąją plastinę operaciją ji pasidarė būdama dvidešimt dviejų metų. Pirmieji implantai skleidė keistus garsus ir trukdė miegoti. Vieną gražią dieną, kuomet Susana sukosi aplink stulpą, prie jos priėjo girtas fermeris ir paprašė krūtine sulankstyti skardinę. Susana pabandė. Pavyko! Ir patiko! Ji pagalvojo: kodėl iš to nepadaryti šou?

Moteris tapo garsi visoje Amerikoje ir netrukus ją pakvietė dalyvauti grandioziniame Jimmy Kimmel šou. Susana tapo geidžiama Japonijoje, Turkijoje, Vokietijoje, Anglijoje ir visur darė tą patį. Daužė papais arbūzus ir skardines. Ir užsidirbo krūvą pinigų. Dėl tokio paties šou į „KK2 penktadienį“ Susana ir atvyko į Lietuvą.

Potėvių žemėje moteris pajuto keistą jausmą. Susana įsimylėjo Lietuvą visa savo širdimi. Ir dabar be protėvių žemės nebegali gyvent. Planuoja dar vieną kelionę į Lietuvą ir galvoja, ar nevertėtų paprašyti Lietuvos pilietybės.

Aušros Dargytės nuotr./Busty Heart
Aušros Dargytės nuotr./Busty Heart

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius