Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mindaugas Mickevičius-Mino vardo dieną paminės scenoje

Atlikėjams vasara – tikras darbymetis, tuomet pasipila koncertai, renginiai ir įvairūs projektai. Dainininkui Mindaugui Mickevičiui-Mino liepos 6-ąją – Valstybės dieną ir Mindaugines – teks pažymėti scenoje.
Mindaugas Mickevičius
Mindaugas Mickevičius / Nerijaus Jauros nuotr.

„Aš visada švenčiu darbe, ant scenos. Šie metai nėra išimtis, bus koncertas, ten ir pašvęsime“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Mindaugas. Vyras teigė, kad dėl to nė kiek nesijaudina, mat neturi jokių ypatingų tradicijų šiai progai paminėti.

„Galbūt vaikystėje šiek tiek labiau minėjome, tuomet kiemo draugai pindavo vainiką, uždėdavo ant galvos, taip imituodami karūnavimą. Esu iš tos kartos žmonių, kai vardadieniai nebėra taip smarkiai švenčiami kaip mūsų tėvų Antanų, Mindaugų ar Jonų. Man tai labiau susiję su valstybės švente, Karaliaus karūnavimu, o ne vardo diena“, – atviravo atlikėjas.

Paklaustas, ar turi daug bendravardžių šeimoje, Mindaugas nusijuokė: „Ne, giminėje nėra daugiau Mindaugų, tačiau tėčio vardas yra Vytautas, tai, kiek pamenu, aš turėjau tęsti lietuviškų vardų tradiciją. Buvo tarsi istorinė linija šeimoje, todėl pirmagimį pavadino Mindaugu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius