Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mindaugas Stasiulis skiriasi su žmona Karolina

Radijo stoties M-1 programų direktorius, televizijos laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis (36) skiriasi su žmona, komunikacijos specialiste Karolina, praneša 15min.
Mindaugas Stasiulis su žmona Karolina
Mindaugas Stasiulis su žmona Karolina / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Skyrybų bylos netrukus imsis Vilniaus apylinkės teismas.

Santuokoje M.Stasiulis ir Karolina Budukevičiūtė pragyveno penkerius su puse metų. Jiedu susituokė 2011-ųjų liepą, Verkių parke.

Pora susipažino 2006 metais, naktiniame klube. Laidų vedėjas teigė, kad nei jis, nei jo mylimoji niekada nemanė, kad tokioje vietoje galima sutikti gyvenimo meilę.

„Ji užsipuolė mane dėl žalio vilnonio megztinio ir pasakė sarkastišką pastabą. Iš karto mane suintrigavo. Tiesiog neradau argumentų jai paprieštarauti, nes ji atrodė tobula!“ – apie pažintį yra pasakojęs M.Stasiulis.

TV3 nuotr./Mindaugas Stasiulis su žmona Karolina
TV3 nuotr./Mindaugas Stasiulis su žmona Karolina

Pora susižadėjo 2010-aisiais, kelionės po Jungtines Amerikos Valstijas metu. M.Stasiulis savo širdį Karolinai pasiūlė pasaulio lošimų sostine tituluojamame Las Vegase.

„Kai pasakai, kad pavyko užkariauti širdį, tada nustoji stengtis. O jei stengiesi, vadinasi, myli. Meilė neturi virsti idile, tai gyvas ir nepastovus procesas. Tik tada gali pajusti visą jos galią. Aš neslepiu savo jausmų ir manau, kad nereikia laikyti viduje to, kas pamalonina ir kitą“, – apie jausmus kadaise atviravo vyras.

Tai – ne pirma M.Stasiulio santuoka. Vedybinį gyvenimą Mindaugas pradėjo būdamas 22 metų. Tąkart santuoka truko beveik metus.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Mindaugas Stasiulis
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Mindaugas Stasiulis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius