-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mino ir Donata Virbilaitė. Kuris iš jų bijotų miegoti su Ruslanu Kirilkinu? (papildyta vasario 12 d.)

Du šią savaitę prasidėsiančios „Eurovizijos“ atrankos dalyviai Donata ir Mino yra ne tik scenos partneriai, puikūs bičiuliai. Jie net keturis mėnesius kartu gyveno! Turbūt dėl šios priežasties Donata puikiai žino, kad Mino naktį miega nuogas.
Mindaugas Mickevičius-Mino ir Donata Virbilaitė
Mindaugas Mickevičius-Mino ir Donata Virbilaitė / Teodoro Biliūno nuotr.

Mino klausimai Donatai:

Pastaruoju metu dažnai dalyvauji ir televizijos projektuose, ir koncertuose. Kas turėjo įtakos tokiam Tavo karjeros pakilimui? Ir dar sunkmečiu...


Aš mėgstu sakyti: „Ryžos spalvos iš eterio neišimsit!“ Blondinių yra, brunečių yra, o kiek yra ryžų merginų pramogų pasaulyje? Labai nedaug. Taigi – reikia pagaliau padaryti tvarką.

Kodėl negirdėjome Tavo eurovizinės dainos? Kokia jos paslaptis?


Kai ateis laikas – bus ir vaikas. Aš nenoriu koja kojon žengti su visa mase.

Mažai girdėti apie Tavo intymųjį gyvenimą. Gal ten visiškas štilis?


Kadangi kartu gyvenome vienoje „chatoje“, turėtumei žinoti visas mano paslaptis. Jokio štilio nėra: ruošiuosi kurti šeimą, gimdyti vaikus, statyti namą... Kada nors ateity (juokiasi)...

Ar ryžumas žmogui padeda gyvenime, ar kenkia?

Interneto komentatoriai sako, kad kenkia. Draugai mano, jog padeda. O aš sakau, kad tai tiesiog gyvenimo būdas, o ne plaukų spalva.

Koks Tavo požiūris į dabartinę muzikos rinką Lietuvoje?

Aš kaip tik šiuo metu tvarkau muzikos rinką (juokiasi). Noriu pasakyti, kad ekonomikos krizė mus užklupo tinkamu laiku – atsisijoja visi nereikalingi atlikėjai, ir pinigus gauna tie, kam iš tikrųjų priklauso, kas šito nusipelnė. Labai tikiuosi, kad realybės šou, atšventę savo penkmetį, pagaliau išnyks. Kiek gi galima?! Užteks „kepti“ tas vargšes vienadienes žvaigždes, kurios paskui eina į visas televizijos laidas ir skundžiasi neturinčios darbo.

Jei reikėtų rinkti labiausiai Lietuvos popmuzikai nusipelniusį veikėją, kas tai būtų?


Turbūt turėčiau atsakyti, kad Mino (juokiasi)?! Manau, jog nėra nė vieno žmogaus, kuris būtų labai nusipelnęs. Nors A. A. Vytauto Kernagio negaliu priskirti prie popmuzikos atstovų, tačiau jam reiškiu visą savo pagarbą.

Turime informacijos, kad bijai karvių. Kokios dar fobijos Tave kankina?


Ar tikrai aš bijau karvių? Įdomu, ar tikrų, ar pliušinių? Iš tiesų labai bijau vabalų. Aš net dinozauro neišsigąsčiau, tačiau jei šalia jo bėgtų tarakonas – numirčiau iš baimės. Aišku, kaip ir dauguma dainininkų, jaučiu fobiją atlikėjams, neturintiems klausos. O ypač tiems, kurie yra be klausos, bet galvoja, kad ją turi.

Jei laimėtumei „Eurovizijos“ atranką, kaip pasikeistų Tavo gyvenimas?


Pamatyčiau svetimą kraštą, susirasčiau kokį žinomą užsienetuką, įrašytume bendrą gabalą, išpopuliarėčiau visame pasaulyje, ir tada žmonės man jau galėtų pastatyti paminklą (juokiasi). Iš tiesų niekas nepasikeistų. Tiesiog išvažiuočiau kažkur padainuoti, būtų linksma, laimėčiau, kaip dabar populiaru, priešpaskutinę vietą. Iš tikrųjų meluoju. Aš papulčiau į pirmąjį dešimtuką, juk jei Lietuvai trūksta ryžos spalvos, vadinasi, trūksta ir pasauliui.

Atskleisk savo grožio paslaptį.

Rytais mirkstu pieno vonioje, kūną trinu natūraliu medumi, veidą tepu pieno ir varškės kauke, plaukus plaunu rožių žiedlapių vandens ekstraktu, naudoju tik natūralius produktus. Trumpai tariant, darau taip, kaip darė Kleopatra. Beje, Mino, ačiū už komplimentą.

Už kurio Seimo nario norėtumei ištekėti?

Už nevedusio (juokiasi). Kiek tokių yra? Reikėtų apsižvalgyti...

Donatos klausimai Mino:

Gal „Eurovizijos“ atrankoje savo gerbėjus pradžiuginsi žmogaus voro kostiumu? Betmenu jau buvai, o taip norisi išvysti gerą šou...


Šį kartą pasirodysiu solidžiai, rimtai, europietiškai. Žmogus voras – amerikietiškas herojus, todėl šįkart netiks.

Ar jau panaudojai mano dovanotas mažulytes kojinaites?

Kol kas jos yra kaip suvenyras. Ši dovana tikriausiai man buvo užuomina kuo greičiau susilaukti vaikelio? Na, kojinaitės, kai ateis laikas, bus panaudotos pagal paskirtį.

Kodėl fotosesijoms išrengi ne tik savąją Tiną, bet ir kitas kolektyvo mergaites? Kaip Tau negėda, juk jos jaunos!

Reikėtų atkreipti dėmesį, kad albumo viršelio fotosesijai išsirengė tik tos, kurios jau nebe tokios jaunos... Tai buvo Tina ir už ją vyresnės šokėjos. Čia aš taip bandau save apginti.

Kaip į šaldytuvą įkišti dramblį?


Į šaldytuvą reikia įkišti dramblį ir uždaryti dureles. Aišku, reikia turėti dramblio dydžio šaldytuvą.

Kokia situacija Tave priverstų prieš einant miegoti užsimauti trumpikes? Žinau, kad miegi nuogas. Visa Lietuva tai žino!


Jeigu tektų miegoti su Ruslanu Kirilkinu, užsimaučiau ne tik trumpikes, bet ir kelnes, sportinį kostiumą, dar vienerias kelnes... Juk negali žinoti, kas jam naktį šaus į galvą.

Kodėl slepi savo 3 santuokas ir 12 nesantuokinių vaikų?


Lietuva yra katalikiška valstybė, kurioje gerbiama tradicinė šeima. Aš ne iš tų žmonių, kurie nori išpopuliarėti tik per skandalus. Toks įvaizdis man netinka. Mano biografija lietuviams nebūtų priimtina, todėl viską tenka slėpti. Taip pat nuo visuomenės nuslėpiau visas savo keliones į Tailandą bei  slapta domėjausi moters virtimu vyru ir atvirkščiai.

Ką pirmiausia padarytumei, jei staiga pavirstumei... moterimi?


Nueičiau į artimiausią apatinio trikotažo parduotuvę ir nusipirkčiau afigienus apatinius. Pačios geriausios firmos, pačius brangiausius, kokius tik rasčiau parduotuvėje. Prabangus apatinis trikotažas mane labai žavi. Pavydžiu moterims, kad gali jį dėvėti. Vyriškas apatinis trikotažas, deja, nėra toks įspūdingas. Jokių nėrinių, jokių kitų puošmenų...

Greitai išvardink tris mažus Lietuvos miestelius, kuriuose teko koncertuoti.


Oi, iš kur dabar žinoti, kurie iš jų buvo maži... Na, pagalvokim. Tytuvėnai... Dar buvau miestelyje, turinčiame labai įdomų pavadinimą – Salaperaugis. Ir paskutinis, tarkim, Darbėnai.

Kaip į šaldytuvą įkišti žirafą?


Oi, čia jau mane prigauti nori! Žinau aš tuos bajerius! Reikia atidaryti šaldytuvą, išimti jame esantį dramblį ir įkišti ten žirafą. Uždaryti šaldytuvo dureles.

Ketureilis, kuriuo turėtų prasidėti poema apie Mindaugą Mickevičių-Mino?


Ir tuomet, kai niekas netikėjo ir nelaukė,
Gimė jis, ir nuvilnijo balsas tyruos.
Apšvietė prožektoriai palaukę.
Ir suskambo Lietuvoj jo vardas – Mino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius