„Mis Lietuva 2011“ Ieva Gervinskaitė meilės ieškojo TV laidoje

Naujojo LNK sezono pažinčių laida „Būk mano meile!” domina ne tik šimtus šalies gyventojų, bet ir tituluotas gražuoles. Viena pirmųjų į laidos „Būk mano meile!“ studiją įžengė neseniai gražiausios Lietuvos merginos titulą iškovojusi 21-erių Ieva Gervinskaitė.
Ieva Gervinskaitė
Ieva Gervinskaitė / LNK nuotr.

„Titulai ir karūna dar negarantuoja, kad kasdieniame gyvenime sutiksi savo žmogų. Gražiausios šių metų Lietuvos merginos vardas man labai svarbus, tačiau širdyje svajoju apie tikrą meilę, šeimą – dėl to pasiryžau sudalyvauti „Būk mano meile!“ projekte“, – pasakoja Ieva.

Studijoje Ievos laukė trys intriguojantys pasimatymai ir lemtingas sprendimas – su kuriuo iš trijų vaikinų susipažinti artimiau. Pasimatymas su grožio karaliene tapo tikra staigmena ir dėl jos dėmesio kovojusiems vaikinams: sportą dievinančiam barmenui Jonui, tortus kepančiam jūreiviui Andrėjui ir studentaujančiam greičio fanatui Dovydui.

„Visi trys vaikinai buvo įdomūs, išskirtiniai, man labai patiko, kad visi pretendentai buvo labai skirtingi. Į laidą ėjau tikėdamasi pamatyti ką nors nekasdieniško, sutikti ypatingą vaikiną – visos šios viltys išsipildė su kaupu, – įspūdžiais po laidos dalijosi „Mis Lietuva 2011“. – Tikrai tikiu, kad televizijoje, kaip ir bet kur kitur, galima sutikti savo antrąją puselę, sau skirtą žmogų – tikrąją meilę.”

Laidos vedėjai – žiūrovų mylima aktorė Inga Norkutė ir šmaikštusis porų konsultantas Vytenis Pauliukaitis padėjo Ievai išsiaiškinti, kuris vaikinas jai tinka labiausiai. O profesionalios būrėjos ir astrologės Vaivos Budraitytės sudarytas Ievos astrologinis portretas savo tikslumu nustebino ne tik pačią gražuolę, bet ir ją į studiją atlydėjusius draugus.

„Tikrai, – tik pačios geriausios emocijos ir patys geriausi įspūdžiai! – atvirauja I.Gervinskaitė, – būtinai patarsiu visoms netekėjusioms draugėms užpildyti dalyvio anketą. Neįsivaizdavau, kad pramoginė laida gali būti tokia įdomi!“

Rimtų pažinčių laidos „Būk mano meile!“ dalyvio anketą rasite LNK interneto tinklalapyje. Filmavimai ir intriguojančios pažintys jau prasidėjo. Junkis ir tu!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius