Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mis Lietuva 2013“ dalyvę Elitą Citovičiūtę vizažistai pavertė princese Džasmin

Trečiadienio vakarą Vilniaus centre duris atvėrė profesionalios kosmetikos parduotuvė „Make Up Store“. Kiekviena moteris, nesvarbu, kiek jai metų, nori būti princese. Tokiu šūkiu buvo vadovaujamasi tą vakarą, todėl pasakų herojėmis apsirengę modeliai prie durų pasitiko atvykstančius svečius. Tik akylesni galėjo atpažinti, kad po vienu kostiumu slėpėsi modelis Elita Citovičiūtė.
Elita Citovičiūtė
Parduotuvės atidarymo akimirka / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Elita ne tik yra modelis, bet ir tituluota gražuolė. Ji gražiausios lietuvės konkurse „Mis Lietuva 2013“ laimėjo „Mis publikos“ titulą.

Trečiadienio vakarą E.Citovičiūtė buvo viena iš šešių modelių, kurie pristatė naujas makiažo tendencijas. Mergina įkūnijo princesę Džasmin iš pasakos apie Aladiną. Elita vakaro metu dėvėjo mėlynos spalvos arabišką kostiumą ir išties priminė pasakos heroję.

Parduotuvės atidarymo akimirka
Parduotuvės atidarymo akimirka

Renginyje apsilankiusi grupės „Naujos pupytės“ narė Vita Jakutienė portalui Žmonės.lt pasakojo, kad ryškiau dažytis pradėjo, kai prisijungė prie grupės. „Mano makiažas priklauso nuo dienotvarkės ir kokia veikla ketinu užsiimti. Jei praleidžiu dieną su vaikais, tai viskas būna labai minimaliai: truputis blizgio, skaistalai, o jei reikia dalyvauti kokioje nors fotosesijoje, tai tenka daugiau pasidažyti“, – kalbėjo atlikėja.

Moteris nesidrovėjo prisipažinti, kad nelabai moka dažytis. Ji pasakojo lankantis pas draugę, kuri padažo ypatingomis progomis. Taip pat jai padeda ir grupės kolegė Oksana Pikul-Jasaitienė, kuri pažeria ne vieną gerą patarimą, kaip geriau ir gražiau pasidaryti makiažą, kas tinka, ką išbandyti.

Kiekviena moteris neišvengia klaidų: blogai parinkta spalva, netinkamos priemonės ar tiesiog veido tipui netinkantis makiažas. „Buvau tuputį persirudinusi. Mano praeities klaida – per daug oranžinis veidas (juokėsi). Manau, kad ne tik čia mano klaida, daugelis mergaičių tai darydavo, tačiau manau, kad su laiku gyveni ir mokaisi“, – filosofiškai į savo makiažo klaidas žiūrėjo Vita.

Naujomis makiažo tendencijomis, kurias pristatė į Lietuvą iš užtvykęs visažistas Olle Johanssonas, susidomėjo gausus būrys pramogų pasaulio atstovių. Parduotuvės atidaryme trečiadienio vakarą buvo galima sutikti Saulenę ir Sandrą Chlevickaites, Simoną Starkutę, Daivą Anužytę, Juliją Jegorovą, Kariną Stungytę.

Skaistė Steikūnaitė ir Vita Jakutienė
Skaistė Steikūnaitė ir Vita Jakutienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius