-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 15 /23:54

„Mis Lietuva 2013“ karūna pasipuošė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė

Šio ketvirtadienio vakaras 16-ai gražuolių iš visos Lietuvos tapo lemtingu. Palangos vasaros estradoje jos kaip įmanydamos skleidė grožio kerus idant laimėtų patį didžiausią šio konkurso prizą – „Mis Lietuva 2013“ karūną ir titulą bei galimybę dalyvauti prestižiniuose grožio konkursuose „Mis Pasaulis“ ir „Mis Visata“.
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė karūnuojama kaip „Mis Lietuva 2013“ nugalėtoja / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Nors merginos, kaip renginiui dar neprasidėjus tikino organizatoriai, itin jaudinasi, į sceną, vilkėdamos juodais triko ir baltais perlais, jos žengė su ryžtu degančiomis akimis. O kaipgi kitaip, kai iš grupės „Pop Ladies“ lūpų skamba Lady Gagos daina „The Edge Of Glory“. Tiesa, merginų popgrupėje Oksanos Pikul-Jasaitienės nebuvo matyti.

Scenoje pasirodžius vakaro šeimininkams – Ingai ir Arūnui Valinskams – buvo paskelbta balsavimo už „Mis Publika“ pradžia, kuris vyko visą vakarą.

Scenoje pirmos aštuonios merginos pasirodė tokia tvarka: „Mis Aukštaitijos“ titulą pelniusi Justina Ieva Steponavičiūtė (Nr.1), horoskopais aklai tikinti ir pasitikinti Karolina Augutytė (Nr.2), šokio žingsneliu gyvenanti vilnietė Solveta Bružaitė (Nr.3), laisvalaikiu aukle dirbanti  studentė iš Panevėžio Vilmantė Simanavičiūtė (Nr.4), nuolatos besišypsanti marijampolietė Monika Mauručaitė (Nr.5), mada besidominti ir „Mis Telšiai“ titulą pelniusi Vaiva Rezgytė (Nr.6), savotišką grožio sampratą turinti Greta Plaušinytė (Nr.7), socialiai atsakinga panevėžietė Simona Burbaitė (Nr.8).

Mis Lietuva rinkimų akimirka
„Mis Lietuva“ rinkimų akimirka

Ilgai netrukus pasirodė ir kitos aštuonios dalyvės: patriotiškus jausmus ir natūralumą puoselėjanti Dovilė Žilinskytė (Nr. 9), harmonijos ir romantikos ištroškusi Elita Citovičiūtė (Nr. 10), laimėti atėjusi krepšinio aistruolė Eglė Žukaitytė (Nr.11), balanso tarp vidinio ir išorinio grožio ieškanti Miglė Blinkevičiūtė (Nr. 12), protingais vyrais ir avantiūromis besidominti Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė (Nr.13), draugų neturinti Rūta Dikaitė (Nr. 14), natūralaus grožio ir ekstremalių pomėgių gerbėja Kamilija Čapaitytė (Nr.15) ir galiausiai buvusios grupės „Dollce Vita “ narė Viktorija Vaičaitė (Nr. 16).

Mis Lietuva rinkimų akimirka
„Mis Lietuva“ rinkimų akimirka

Pasirodžius visoms dalyvėms scenoje pasirodė Donatas Baumila ir atlikdamas savo dainą „Atostogų miestas“ pašokdino visas merginas.

Žinoma, kur buvęs, kur nebuvęs atėjo laikas ir bikinio konkursui. Raudonais vientisais maudymosi kostiumėliais vilkinčios merginos ir vėl visos pasirodė scenoje. Jos nardė, sukosi ir žingsniavo tarp pagal muziką ugnimi žaidusių „Ugnies valdovų“, taip pristatydamos save komisijai „Mis Gracijos“ konkurse.

Mis Lietuva rinkimų akimirka
„Mis Lietuva“ rinkimų akimirka

O štai „Mis Elegancijos“ rungtyje dalyvės varžėsi pasipuošusios dizainerio Juozo Statkevičiaus kurtomis vakarinėmis suknelėmis. Ir ne šiaip kokiomis paprastomis ar įprastomis. Visos iki vienos vilkėjo juodo šilko arba organzos, žemę siekiančiomis sukniomis.

 Mis Lietuva rinkimų akimirka
„Mis Lietuva“ rinkimų akimirka

Kaip ir pridera, nei vienas J.Statkevičiaus kūrinys nėra lengvai perkandamas, o jei tiksliau dauguma jų turi šiokią tokią pikantišką detalę – gilią dekoltė, permatomą dalį ties pilvuku arba nugarą iš absoliučiai permatomo audinio ir  gėlėmis ties pačia intymiausia vieta – sėdimąja.

Gražiausią šių metų lietuvaitę išrinkti buvo pavesta kompetentingai komisijai – verslininkui Benui Gudeliui, sportinių šokių kolektyvo „Žuvėdra“ vadovei Skaistutei Idzelevičienei, Palangos miesto vicemerui Sauliui Simei, fotografui Ramūnui Tanguriui, „Mis Lietuva 2002“ titulo laimėtojai Vaidai Grikšaitei-Česnauskienei  ir dizaineriui Juozas Statkevičiui.

Ketvirtadienio vakarą buvo išrinkta ne tik „Mis Lietuva“, bet ir tradiciškai: „Pirmoji Vicemis“, „Antroji Vicemis“, „Mis Publika“, „Mis Elegancija“, „Mis Gracija“ ir „Mis Foto“.

Simboliškas ir laimėjimo sėkmę nulėmęs skaičius

„Pirmąja Vicemis“ tapo ir į grožio konkursą Rusijoje „Mis Visata“ vyks Simona Burbaitė (Nr.8), „Antroji Vicemis“ tapo Justina Ieva Steponavičiūtė (Nr.1), „Mis Publikos“ titulą pelnė Elita Citovičiūtė (Nr. 10), „Mis Elegancija“ šiais metais tapo Solveta Bružaitė (Nr.3),  „Mis Gracijos“ titulu džiaugėsi  Eglė Žukaitytė (Nr.11), o „Mis Foto“ kaspinu puikuojasi Karolina Augutytė (Nr.2).

Daugiausia įtampos, žinoma, sukėlė „Mis Lietuva 2013“ paskelbimas. Komisijos sprendimu tryliktų metų gražiausia šalies mergina tapo tryliktą numerį turėjusi Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė. Merginai karūną įteikė „Mis Lietuva 2012“ konkurso nugalėtoja Rasa Vereniūtė.

Mis Lietuva rinkimų akimirka
„Mis Lietuva“ rinkimų akimirka

Tituluotos gražuolės

Praėjusiais metais „Mis Lietuva“ konkurso karūną ir titulą pelnė Rasa Vereniūtė, titulą taip pat yra iškovojusios Ieva Gervinskaitė, Gritė Maruškevičiūtė, Vaida Petraškaitė, Gabrielė Martirosianaitė, Jurgita Jurkutė, Agnė Maliauskaitė, Vaida Grikšaitė-Česnauskienė, Oksana Semeniškina, Martyna Bimbaitė, Renata Mackevičiūtė, Kristina Pakarnaitė, Asta Vyšniauskaitė, Daiva Anužytė, Gabrielė Bartkutė, Jurga Tautkutė, Jūratė Mikutaitė, Rasa Kukenytė, Liucija Gruzytė ir Ingrida Mikelionytė.

Visus – tiek namuose, tiek prie televizijos ekranų – stebėjusius grožio konkursą dainomis linksmino Linas Adomaitis, atlikęs savo kultines dainas „Ar tu ją matei“ ir „Lūpos kaip vyšnios“, „Pinup girls“ atliko savo dainas „Fiesta“ ir „Cirkas“, „69 danguje“ traukė savo seną hitą „Kai pravirksta angelai“, Inga Valinskienė dainavo apie meilę „Mūsų meilė, mūsų turtas“,  o Vaidas Baumila atliko anglišką dainą „I Haven't Met You Yet“, dainuojantys šokėjai Džentelmenai sudainavo savo dainas „1000 kartų“ ir naują ganėtinai gašlią dainą „Noriu“ ir kt.

 Mis Lietuva rinkimų akimirka
„Mis Lietuva“ rinkimų akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius