Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mis Lietuva Rūta Mazurevičiūtė ragina padėti be tėvų likusiems kūdikiams

„Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ketvirtadienį lankėsi vaikų reabilitacijos ligoninėje „Lopšelis“ – merginą prisidėti prie muzikanto Lino Adomaičio labdaringos veiklos pakvietė jo žmona Irma. „Mūsų fondo misija – remti saugios ir kūrybiškos aplinkos kūrimą tiems vaikams, kurie dėl įvairiausių priežasčių liko be tėvų“, – sakė I.Adomaitienė.
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė / Nerijaus Šabanausko nuotr.

„Noriu pasidžiaugti, nes turėjau galimybę prisidėti prie gražios Lino Adomaičio veiklos. Lankėme kūdikius vaikų reabilitacijos ligoninėje „Lopšelis“. Pirmą kartą sūpavau mažylį. Jausmas nepakartojamas. Šie vaikai dėl įvairių priežasčių liko be tėvelių. Nors sukurta pakankamai jauki aplinka, rūpestingas personalas skiria daug dėmesio naujagimiams, tačiau jie visi nori turėti tikrą šeimą“, – savo patirtimi dalijosi R.Mazurevičiūtė.

Mergina tikino nedvejodama sutikusi aplankyti vaikus, skirti jiems dėmesio ir pasistengti žmones paraginti kaip įmanoma paremti mažylius.

„Dažnai ligoninėje pritrūksta pačių paprasčiausių kasdieninių dalykų, nes lėšų įstaigai ne visada užtenka. Kviečiu žmones norinčius ir galinčius prisijungti prie kilnios labdaringos veiklos ir padėti ligoninei ar finansiškai, ar paaukoti daiktų mažyliams“, – ragino Rūta.

Nerijaus Šabanausko nuotr./Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė
Nerijaus Šabanausko nuotr./Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė

Norinčius ištiesti pagalbos ranką, kviečiame aukoti į Lino Adomaičio labdaros ir paramos fondo sąskaitą: LT67 7300 0101 3366 3395, o drabužius ir kitus vaikams reikalingus daiktus galima perduoti tiesiogiai ligoninės personalui, adresu Lopšelio g. 10.

„Jei negalime vaikams suteikti šeimos šilumos tai nors materialiai prisidėkime prie vaikų gerovės kūrimo!“ – ragina R.Mazurevičiūtė.

Nerijaus Šabanausko nuotr./Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė
Nerijaus Šabanausko nuotr./Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius