Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Misis Lietuva 2010 Vaida Kursevičienė: galėsiu karūną anūkams parodyti

Lietuva turi naują grožio karalienę! Kad gražiausios šalies moters karūnos labiausiai verta dviejų vaikų mama vilnietė advokatė Vaida Kursevičienė (30), nutarė visi septyni konkurso „Misis Lietuva 2010“ finalo komisijos nariai.
Misis Lietuva 2010 Vaida Kursevičienė
Misis Lietuva 2010 Vaida Kursevičienė / Mariaus Žičiaus nuotrauka
Temos: 2 Karūna Lietuva

Tris mėnesius 20 žavių moterų, kurių amžius – nuo 25 iki 45 metų, dalyvavo „Lietuvos ryto“ televizijos konkurso „Misis Lietuva 2010“ realybės šou. Jos atliko užduotis, mokėsi grožio subtilumų, tobulėjo, konkuravo tarpusavyje ir pykosi, išbalsuotąsias keitė naujokės, o viena iš finalininkių, Elvyra Monginienė (28), pasijuto besilaukianti antro vaikelio. Konkurso finalą pasiekė 12 gražuolių, o praėjusį penktadienį iškilmingiausią „Misis Lietuva 2010“ akimirką vainikavo ceremonija Kongresų rūmuose. Po iškilmių vykusiame furšete finalininkės ne tik priėmė sveikinimus. Pirmajai vicemisis – gydytojai, dviejų vaikų mamai Giedrei Gajauskienei (45) – po ketverių draugystės metų pasipiršo ir žiedą su briliantu ant bevardžio piršto užmovė gyvenimo draugas Darius Dabkevičius.
Prieš linksmybes, praėjus ne daugiau kaip dešimčiai minučių po karūnavimo, dar neatslūgus jauduliui ir euforijai, ką tik išrinkta Misis Lietuva Vaida Kursevičienė prisėdo duoti interviu.

Vaida, koks jausmas apėmė, kai buvo ištarti žodžiai: „2010–ųjų Misis Lietuva... Numeris 11!“

Buvau nepaprastai laiminga. Ir labai susigraudinau, nes nugalėtojai nuskambėjo Piotro Čaikovskio „Spragtuko“ muzika. Taip už širdies stvėrė...

Kaip reagavo šeima, kai tarėte: einu į misis rinkimus?

Visų pirma ne viena priėmiau šį sprendimą – kalbėjausi su vyru Deividu, kartu svarstėme, ar man to reikia, ar nepakenks, ką man tai duos, ką atims. Ir vieningai nutarėme. Vyras pritarė mano norui realizuoti save. Devynerių metų sūnus Mantas tik paklausė: „Mamyte, o jei atsiras gražesnė už tave moteris?“ Paaiškinau jam, kad kiekvienam vaikui jo mama yra gražiausia.

Ragavote manekenės duonos, vis dar esate „praktikuojantis“ modelis?

Ne. Modeliu buvau iki tapdama advokate. Mano tėtis buvo teisininkas, man ši veikla įdomi, sėkmingai baigiau studijas. Fotografuotis galiu tiek, kiek tai neprieštarauja Advokatūros įstatymui, grynai dėl malonumo: pačiai sau rengiu fotosesijas. Pastarąją – su fotografu Pauliumi Gasiūnu. Galbūt ji mane ir įkvėpė, buvo didžiausias postūmis dalyvauti konkurse. Viena vertus, esu advokatė, kita vertus – moteris: man patinka fotografuotis, vaikščioti podiumu, patinka žmonių apsuptis. Tai moteriškas savęs realizavimas.
Be to, įvyko pokyčių darbe – prieš tai dirbau banke ir dariau sėkmingą karjerą. Kai grįžau į advokatūrą, atsirado daugiau laisvalaikio, todėl šalia šeimos ir darbo galėjau išbandyti jėgas konkurse.

Į „Lietuvos ryto“ televizijos konkurso „Misis Lietuva 2010“ realybės šou atėjote prieš finalą – tai buvo pliusas ar minusas?

Man patinka viską daryti greitai. Laukimas buvo labai sunkus – lyg ir jaučiausi, kad jau dalyvauju projekte, bet vis dar negalėjau į jį įžengti. O pliusas – manęs nenuvargino filmavimai. Labai matėsi, kad kitos dalyvės pavargo.

Kas buvo sunkiausia finale?

Visa tai, ko išmokome per repeticijas, atlikti stebint šeimai! Pamačiau savo vaikus – susigraudinau, užgrojo Gintaro Rinkevičaus orkestras – vėl susijaudinau – labai mėgstu klasikinę muziką. Tas jaudulys trukdė dar tvirčiau jaustis.

Kaip manote, kodėl karūną skyrė jums?

Galbūt spinduliuoju, kad esu laiminga moteris.

Ką šis titulas ir karūna, kuri šiemet pirmąkart tapo ne pereinamąja, duos jums?

Pirmiausia labai džiaugiuosi, kad karūna liks šeimoje ir galėsiu dukrai Ievutei, kuriai dabar penkeri, anūkams parodyti, papasakoti. O ką man duos? Titulas – tai ir įvertinimas, ir atsakomybė. Manau, suteiks žinomumo ir pareigų ar pasiūlymų prisidėti prie visuomeninės veiklos. O jos tikrai atsiras! Kaip suderinsiu trejas pareigas: mamos, advokatės ir 2010 metų Misis Lietuvos? Esu labai atsakinga moteris – kuo daugiau pareigų turiu, tuo labiau viską suspėju!

Artėjant konkurso finalui dalyvės lankėsi pas astrologę Vaivą Budraitytę. Jei ne paslaptis, ką jums tuomet išbūrė?

Kad labai gražiai pasirodysiu šiame projekte. Ir dar perskaičiau horoskopą, nors jais ir netikiu (nusijuokia), kad savaitės pabaigoje mėgausiuosi dideliu dėmesiu! 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius