-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Misis Lietuva“ dalyvės neišlaikė gero tono egzamino restorane

Šį penktadienį televizijos dienoraščio „Misis Lietuva“ žiūrovai pamatys, kaip prabangūs pietūs aukštos klasės restorane moterims virto tikru kliūčių ruožu. Dvigubai sunkiau buvo dviems naujoms dalyvėms. Artėjant finalui, projekto senbuvės naujas konkurentes pasitiko neslėpdamos apmaudo ir priešiškumo.
„Misis Lietuva“
„Misis Lietuva“ / Laidos filmavimo akimirka

Į „Apvalaus stalo klubo“ restoraną Trakuose moterys privalėjo atvykti pasiruošusios dalykiniam susitikimui. Deja, kai kurios prašovė pro šalį. Įvaizdžio specialistei Alvydai Jasilionytei, vos užmetus akį į dalyvių  apdarus,  užkliuvo gundančios iškirptės, trumpi sijonėliai, seksualūs sijonų skeltukai,  ryškus makiažas ir įmantrus manikiūras.

„Jeigu taip pasipuošusi atvyksit į dalykinį susitikimą, jūsų verslo partneriai vyrai jausis labai nepatogiai, nes jūs provokuojate“, – verslininkei ir šešių vaikų mamai, Erikai Santos, papriekaištavo etiketo žinovė.

„Dar nė vieno sandorio neuždarė vien dėl to, kad aš pernelyg gražiai ir elegantiškai atrodau“, –  atšovė ši. Taiklios specialistės pastabos dėl dalykinės aprangos labai nepatiko ir dar kelioms pernelyg išsipuošusioms dalyvėms.

Etiketo žinovę nemaloniai nustebino ir moterų elgesys prie stalo protokolinių pietų metu. Nors ponios  kaip įmanydamos stengėsi neapsijuokti, elementarios  klaidos netrukus išlindo kaip yla iš maišo.

„Keista, kad ponios, pretendentės į „Misis Lietuva“ titulą nežino, kokiais įrankiais valgyti užkandžius, karštus patiekalus, kaip teisingai laikyti peilį ir šakutę. Pavyzdžiui, karštą užkandį kai kurios damos valgė su dviem šakutėmis, peiliu ir šaukštu!  Gal jos restorane buvo pirmą kartą?“, – suglumusi svarstė Alvyda Jasilionytė.

„Jautėmės kaip pagautos žuvėlės. Kai specialistė stebi, ką  neteisingai padarysi, galima ir užspringti bevalgant“, – po prabangių pietų guodėsi naujoji  dalyvė Vaida Kursevičienė.

Į realybės šou „Misis Lietuva“ naujai įžengusias Vaidą Kursevičienę bei Eriką Simčič projekto senbuvės sutiko varstydamos priekaištaujančiais žvilgsniais.

„Mes stengėmės, dirbom, kol atėjom iki šios laidos, o jos ateina prieš pat finalą vos ne į šventę, su karūnomis ant galvos“, – apmaudo neslėpė kaunietė Sonata Ustinavičienė.

„Finišo tiesiosios įtampa akivaizdi. Prasidėjo tikra kova už būvį“, – sakė naujokės dalią šiek tiek anksčiau  patyrusi vilnietė Inesa Grigaravičiūtė.

Kaip naujokės įsiliejo į projekto dalyvių būrį ir, ko jos išmoko prabangiame restorane,  „Misis Lietuva“ žiūrovai pamatys šį penktadienį 21 val. 50 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius